Φεύγεις τριήμερο μαζί του; Να τι πρέπει να πάρεις!

Ξέρουμε ότι είσαι ερωτευμένη, ότι ανυπομονείς πώς και πώς να πάτε μαζί ένα ταξίδι, όμως πρέπει να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου και να αποφύγεις το κυριότερο λάθος που κάνουμε όλες… Ποιο είναι αυτό; Μα να κουβαλήσεις μαζί σου όλη τη ντουλάπα σου!

Στην περίπτωση που η απόδρασή σας θα είναι για μερικές ημέρες, να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να γεμίσεις ολόκληρη βαλίτσα, αλλά να πάρεις ρούχα που συνδυάζονται έξυπνα μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι το εφέ του διαφορετικού. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ένας ερωτευμένος άντρας, άλλα παρατηρεί κι όχι αν το καφτάνι σου ταιριάζει απόλυτα με το μαγιό σου…

Για να ετοιμάσεις ένα μικρό αλλά θαυματουργό σακ βουαγιάζ, θα χρειαστείς το πολύ τρία ζευγάρια παπούτσια: καλά άκουσες. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα φλατ κι ένα (σχετικά) ψηλοτάκουνα είναι υπέρ-αρκετά για τις εμφανίσεις σου. Νομίζεις ότι θα σε κοιτάζει στα πόδια;

Όσο για τα ρούχα σου, εκτός από ένα-δυο μαγιό κι ένα καφτάνι/σορτσάκι/παρεό για την παραλία, τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς δεν είναι παρά ένα παντελόνι τζιν, δυο φορεματάκια, δυο-τρεις μπλούζες κι ένα σορτσάκι.

Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, τα ρούχα αυτά αρκούν και με το παραπάνω για το τριήμερο με τον καλό σου, ωστόσο μην ξεχάσεις ένα και μοναδικό πράγμα που έχει σημασία: την θετική σου διάθεση και το χαμόγελό σου. Πίστεψέ μας, ό,τι κι αν φορέσεις, ο καλός σου θα θυμάται αποκλειστικά και μόνο αυτά! Να περάσετε τέλεια!