Σεξ: Πόσο πρέπει να περιμένουμε για να γίνει;

Ακόμα αναρωτιέσαι πόσο πρέπει να περιμένεις μέχρι να παραδοθείς στον άντρα με τον οποίο θα βγεις ραντεβού; Προφανώς, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, τουλάχιστον όμως μπορείς να μάθεις τι πιστεύουν τα κορίτσια γι’ αυτό το ερώτημα.

Βασιλική, 29 

Την πρώτη μέρα φλερτάραμε, φιληθήκαμε και τελικά κοιμηθήκαμε μαζί αλλά δεν κάναμε σεξ. Απλά περάσαμε τη βραδιά αγκαλιά. Το σεξ ήρθε την επόμενη μέρα. Είμαστε μαζί εδώ και 2 μήνες και πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον.

Μυρτώ, 35

Θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να κάνεις σεξ όσο πιο νωρίς γίνεται. Είναι το βασικότερο πράγμα που θα πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις αν σου κάνει μια σχέση ή όχι. Οπότε γιατί να περιμένεις; Είμαι υπέρ του σεξ στο πρώτο ραντεβού για να λάμψει γρήγορα η αλήθεια.

Παναγιώτα, 28

Ποτέ δεν πίστευα στις στρατηγικές. Αν δηλαδή, ένας άντρας σε θέλει για σχέση δεν πρόκειται να μετρήσει τις μέρες που πέρασαν για να σε ρίξει στο κρεβάτι.

Ζέτα, 33

Συνήθως οι πιο συντηρητικοί, παραδοσιακοί άντρες κάνουν τέτοιου είδους υπολογισμούς, και δεν με αφορούν.

Νατάσσα, 26

Ο άντρας είναι κυνηγός και όταν δεν έχει κάτι έτοιμο στο πιάτο, τον ιντριγκάρει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να περιμένεις, αλλά αν με ρωτάς, αυτό είναι που θα τον τρελάνει.

Σοφία, 24

Με το φίλο μου περίμενα να κάνω σεξ όχι για να μη με περάσει εύκολη αλλά επειδή ήθελα να δω πώς είναι να χτίζεις μια σχέση και να περιμένεις μέχρι να την ολοκληρώσεις. Να φτάσεις σε τέτοιο σημείο που να μην κρατιέσαι άλλο. Όπως έκανε ο Aidan με την Carrie. Περίμενα 1 ολόκληρο μήνα και ήταν τέλεια. Και το φοβερό ήταν ότι δεν υπήρχε η αμηχανία της πρώτης φοράς.