Ποια είναι τα πιο παράξενα σημάδια ερωτευμένου; 

Ποια είναι τα πιο παράξενα σημάδια ερωτευμένου;

Ο έρωτας δεν μπορεί να κρυφτεί… φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά. Κι όμως υπάρχουν άτομα τα οποία δεν μπορούν να αντιληφθούν τα σημάδια. Ειδικά αν είναι άμεσα εμπλεκόμενοι!

Μην ανησυχείς όμως. Υπάρχει λύση. Τώρα είναι η ευκαιρία να μάθεις τα 5 πιο ξεκάθαρα σημάδια ότι ο σύντροφός σου είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Ανακάλυψε τα σημάδια ότι είναι ερωτευμένος 

Κάθε άνδρας διαφέρει από τον άλλο όπως και όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας. Κάποιοι επιθυμούν να το εκφράζουν περισσότερο με λόγια, ενώ άλλοι με πράξεις.

Πώς θα ξέρεις όμως ποιο είναι το αληθινό νόημα πίσω από κάθε πράξη; Είναι έρωτας ή ίσως κάτι άλλο;

Αν παρατηρείς τα 5 παρακάτω σημάδια στη συμπεριφορά του τότε το μόνο σίγουρο είναι πως κρύβει έναν μεγάλο έρωτα!

Είναι εκφραστικός

Όπως προαναφέραμε δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Όμως όταν κάποιος είναι ερωτευμένος θέλει να σου δείχνει αλλά και να σου λέει πως νιώθει. Θα σου εκφράσει αν του λείπεις, αν σε σκεφτόταν ή αν θέλει να σε δει.

Υπάρχουν φυσικά και άλλοι τρόποι να σου δείξει το ενδιαφέρον του. Αν σου κρατάει το χέρι συχνά, θέλει να σε έχει συνέχεια αγκαλιά, να σε περιποιείται, να σε χαϊδεύει και να σε κάνει να γελάς τότε είναι ξεκάθαρος ο έρωτάς του για εσένα.

Κάποιο από τα σημάδια κρυφά ερωτευμένου άντρα είναι ότι θα χρησιμοποιήσει το χιούμορ του ώστε να κάνει την κοπέλα που τον ενδιαφέρει να τον ερωτευτεί, από τα πρώτα κιόλας ραντεβού. Σε περίπτωση λοιπόν που παρατηρείς κάτι τέτοιο είναι ένα ισχυρό σημάδι.

Από την άλλη υπάρχουν και άλλες μικρές πράξεις που «προδίδουν» πώς νιώθει. Αν κάποια στιγμή του πεις πώς δεν νιώθεις καλά ή είχες μια άσχημη μέρα και σου στείλει λουλούδια ή σου πάρει μια σοκολάτα ή ακόμη σου γράψει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για να σε καθησυχάσει δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει αισθήματα για εσένα.

Αφιερώνει χρόνο για εσάς

Είσαι η προτεραιότητά του. Δεν αναζητά μόνο το σεξ από εσένα, αλλά αντιθέτως κανονίζετε να πηγαίνετε ρομαντικές βόλτες, εκδρομές και γενικά να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί. 

Δε χρησιμοποιεί «δικαιολογίες» σχετικά με τη δουλειά του, ότι είναι πιεσμένο το πρόγραμμα και δεν έχει χρόνο ή είναι κουρασμένος. Όσα πράγματα και αν έχει να κάνει ένας ερωτευμένος άντρας πάντα βρίσκει τρόπο να σε δει. Αν ψάχνατε λοιπόν σημάδια ότι είναι ερωτευμένος έχετε ένα από τα πιο ισχυρά μπροστά στα μάτια σας!

Σε σκέφτεται συνεχώς

Ένα από τα πρώτα σημάδια του έρωτα είναι πως δεν μπορείς να βγάλεις τον άλλο από το μυαλό σου. Πώς θα ξέρεις όμως εσύ αν σε σκέφτεται ή όχι;

Η ανάγκη να σου στείλει μήνυμα ή να σε πάρει τηλέφωνο δεν κρύβεται. Ενδιαφέρεται για την καθημερινότητά σου, σε ρωτάει πως νιώθεις και γενικά βρίσκει συνεχώς αφορμές ώστε να έχετε συχνή επικοινωνία. Γιατί αλλιώς… τι είναι ο έρωτας;

Extra hint είναι αν θυμάται μικρές λεπτομέρειες σχετικά με πράγματα που του έχεις πει! Γιατί τα σημάδια ενός ερωτευμένου άντρα μπορεί να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σας… απλά χρειάζεται λίγο πιο καθαρό μυαλό για να τα παρατηρήσετε.

Δεν τον ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση

Και όχι δεν εννοούμε να μην του αρέσεις εμφανισιακά. Αν είναι όμως ερωτευμένος μαζί σου θα σε βλέπει όμορφη ακόμα και όταν δεν είσαι βαμμένη ή όταν φοράς φόρμες. Δεν επικεντρώνεται στα ωραία ρούχα σου και πόσο σε κολακεύουν, αλλά θέλει να γνωρίσει το χαρακτήρα σου και να μάθει περισσότερα πράγματα για εσένα.

Θέλει να γνωρίσεις τους φίλους του

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για τους άντρες και ένα ακόμη από τα σημάδια ερωτευμένου είναι να σε γνωρίσουν στις παρέες τους. Μπορεί όχι τόσο σε μικρότερες ηλικίες, αλλά καθώς μεγαλώνουν επιλέγουν πολύ προσεκτικά ποια κοπέλα βλέπουν σοβαρά για να την γνωρίσουν στους φίλους τους.

Αντίστοιχα αν και ο ίδιος θέλει να γνωρίσει τις παρέες σου είναι ένα εξαιρετικά καλό σημάδι για τη σχέση σας. Επιθυμεί να γίνει ακόμα πιο μεγάλο μέρος της ζωής σου και να πάρει την «έγκριση» των φίλων σου.

Εσύ ήξερες αυτά τα σημάδια του ερωτευμένου άντρα;

Οι μικρές κινήσεις κρύβουν συνήθως πολλά περισσότερα πράγματα από ότι θα περιμένατε. Εάν παρατηρήσετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας μπορεί να αντιληφθείτε πως ήδη εμφανίζει τα παραπάνω σημάδια, χωρίς όμως να το έχετε καταλάβει.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι το πάν… γιατί εκεί κρύβεται ο έρωτας!