25 τέλεια σύνολα για να τα συνδυάσεις με ankle boots

Τα ankle boots αποτελούν μια πάρα πολύ ωραία επιλογή για την σεζόν. Πρόκειται για ένα είδος παπουτσιού που έχει λατρευτεί από τις γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια συνδυάζονται υπέροχα τόσο με φούστα ή φόρεμα, όσο και με παντελόνια ή jean. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια, χρώματα και στυλ, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σύνολα με ankle boots για κάθε περίσταση. Φτιαγμένα από δέρμα, λουστρίνι, καστόρι, σουέτ ή βελούδο, τα χαμηλά αυτά μποτάκια θα γίνουν το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

Τα ankle boots είναι ιδανικά για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, αφού κρατούν τα πόδια σας ζεστά και παράλληλα χαρίζουν μια ωραία νότα στο σύνολο σας. Δημιουργήστε ροκ, casual, επίσημα, ρομαντικά, αλλά και business outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Υπάρχουν ankle boots χωρίς τακούνι, αλλά και ψηλοτάκουνα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και τα μποτάκια με λίγο ή με μεσαίο ύψος τακουνιού. Βρείτε το κατάλληλο για τα γούστα και τις ανάγκες σας και συνδυάστε το με όλα σας τα ρούχα δημιουργώντας εκπληκτικά σύνολα με ankle boots.

Τι είδους ankle boots μπορείτε να φορέσετε σε κάθε περίσταση;

Για τις καθημερινές χαλαρές βόλτες, το γραφείο ή το σχολείο – πανεπιστήμιο, επιλέξετε ένα φλατ ή με χαμηλό τακούνι μποτάκι. Συνδυάστε το υπέροχα με το jean, το εφαρμοστό παντελόνι ή την φούστα – φόρεμα σας. Από πάνω φορέστε ένα πουκάμισο, ένα μπλουζάκι ή ένα πουλόβερ. Αν έχει λίγο κρύο μπορείτε να προσθέσετε και ένα αμάνικο μπουφάν είτε ένα σακάκι. Αν όμως έχει περισσότερο κρύο προτιμήστε ένα παλτό, μια κάπα ή μια καμπαρντίνα.

Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι μποτάκια με ψηλό τακούνι, κατά προτίμηση στιλέτο. Φορέστε τα με το καλό σας φόρεμα ή με ένα σύνολο με φούστα σε ότι μήκος επιθυμείτε, όπως επίσης και με ένα υπέροχο υφασμάτινο παντελόνι ή ένα κουστούμι. Ιδανικό πανωφόρι για τις επίσημες εμφανίσεις σας είναι το παλτό αλλά και η κάπα.

Διακοσμημένα ankle boots:

Τα χαμηλά όπως αλλιώς λέγονται μποτάκια μπορούν να είναι σκέτα ή να διαθέτουν ένα σωρό διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία τους προσδίδουν και διαφορετικά στυλ. Αν λοιπόν ψάχνετε κάτι λαμπερό και εντυπωσιακό επιλέξτε ένα ankle boots με στρας, swarovski, κοσμήματα ή glitter. Αν πάλι αναζητάτε ένα πιο ροκ ζευγάρι παπουτσιών, διαλέξτε κάποιο με τρουκ. Η δαντέλα που μπορεί επίσης να διακοσμεί ένα τέτοιο ζευγάρι υποδημάτων χαρίζει μια πιο ρομαντική νότα στο σύνολο.

Και βέβαια να μην ξεχνάμε τα lace up σχέδια που διαθέτουν κορδόνια ή τις διακοσμητικές αγκράφες και τα λουράκια.

Πάρτε ιδέες για τα δικά σας μοναδικά σύνολα με ankle boots βλέποντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Σύνολα με ankle boots (2)

Σύνολα με ankle boots (3)

Σύνολα με ankle boots (4)

Σύνολα με ankle boots (5)

Σύνολα με ankle boots (6)

Σύνολα με ankle boots (7)

Σύνολα με ankle boots (8)

Σύνολα με ankle boots (9)

Σύνολα με ankle boots (10)

Σύνολα με ankle boots (11)

Σύνολα με ankle boots (12)

Σύνολα με ankle boots (13)

Σύνολα με ankle boots (14)

Σύνολα με ankle boots (15)

Σύνολα με ankle boots (16)

Σύνολα με ankle boots (17)

Σύνολα με ankle boots (18)

Σύνολα με ankle boots (19)

Σύνολα με ankle boots (20)

Σύνολα με ankle boots (21)

Σύνολα με ankle boots (22)

Σύνολα με ankle boots (23)

Σύνολα με ankle boots (24)

Σύνολα με ankle boots (25)