Βλεφαροπλαστική – Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την επέμβαση

Η βλεφαροπλαστική έρχεται να σας δώσει λύση!

Συχνά ακούμε τη φράση «να προσέχεις σαν τα μάτια σου»! Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των ματιών, αφού καλύπτει μία από τις βασικότερες αισθήσεις.

Τι γίνεται όταν περνούν τα χρόνια στα μάτια σας;

O χρόνος για τα μάτια δεν στέκεται σύμμαχος, αφού η δερματική περιοχή γύρω από τους οφθαλμούς είναι αυτή που χαλαρώνει και «ρυτιδιάζει», κάνοντας τους μαύρους κύκλους να εμφανίζονται δριμύτεροι.

Στην προσπάθεια των γυναικών να αναχαιτίσουν αυτή την κατάσταση, επιλέγουν κρέμες και αντιγηραντικά προϊόντα που στοχεύουν στην όμορφη και νεανική εμφάνιση των ματιών. Είναι αυτό αρκετό; Όχι!

Εκτός από τη γήρανση των ματιών, μερικές γυναίκες μπορεί να έχουν κληρονομήσει την λεγόμενη βλεφαρόπτωση, κάνοντας τη δερματική περιοχή πάνω από τα μάτια να είναι χαλαρή, κρύβοντας σε πολλές περιπτώσεις το μισό μάτι. Το αποτέλεσμα είναι μία αντιαισθητική εικόνα που καμία γυναίκα δεν θέλει να έχει.

Η βλεφαροπλαστική έρχεται να σας δώσει λύση!

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία στα πάνω ή κάτω βλέφαρα ή και στα δύο. Με την βλεφαροπλαστική, ο γιατρός αφαιρεί το δέρμα που δεν χρειάζεται καθώς επίσης και τον λιπώδη ιστό που δημιουργεί «σακούλες» κάτω από τα μάτια. Επίσης με την βλεφαροπλαστική ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός καταφέρνει να μειώσει τις ρυτίδες στο λεγόμενο πόδι της χήνας.

Γιατί να κάνετε την επέμβαση;

Δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος να διακόψετε τον χρόνο από τα μάτια σας παρά μόνο με βλεφαροπλαστική. Ουσιαστικά τα οφέλη που προσφέρει, είναι:

  • Αύξηση της αυτοεκτίμησης της γυναίκας
  • Η σύγχρονη μέθοδος της επέμβασης, μπορεί να επιφέρει πολλά πλεονεκτήματα, ελάχιστος χρόνος ανάρρωσης, γρήγορη εμφάνιση αποτελεσμάτων
  • Βελτίωση της όρασης σε περιπτώσεις βλεφαρόπτωσης

Με την βλεφαροπλαστική τέλος, αποκτάτε ένα ξεκούραστο βλέμμα, που αυτό είναι το ζητούμενο.