Σοκ: Αυτό είναι που οι άντρες δεν θα ήθελαν να μάθουμε!

Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη σειρά που ακολουθούμε όλες μας μετά από ένα χωρισμό: Σοκ, κλάμα, ξανά κλάμα, ποτό, πρήξιμο στις φίλες, έξοδοι μέχρι πρωίας, φλερτ με οποιοδήποτε αρσενικό και τελικά… ηρεμία. Μπορεί λοιπόν τα βήματα αυτά, να φαίνονται φυσιολογικά σε σένα, για έναν άντρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Συγκεκριμένα, μία νέα έρευνα, έδειξε ότι οι άντρες διαχειρίζονται πιο δύσκολα την μοναξιά τους σε σχέση με τις γυναίκες. Ενώ λοιπόν το 61% των γυναικών, απάντησε ότι δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με τη… single φάση της, μόλις το 49% απάντησε το ίδιο! Σε ό, τι έχει να κάνει με την εύρεση συντρόφου, το 75% των γυναικών δεν έκαναν καν προσπάθεια τον τελευταίο χρόνο, ποσοστό το οποίο για τους άντρες είναι μόλις 65%.

Σύμφωνα λοιπόν με ειδικούς, τα ποσοστά αυτά δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία, μιας και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η συνήθεια των αντρών να μην εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

giphy downsized 2

Ενώ λοιπόν εμείς συζητάμε και δηλώνουμε τα προβλήματά μας, ακόμα και σε κάποιον που γνωρίσαμε μόλις 5 λεπτά πριν (κλασικά), οι άντρες τείνουν να τα κρατάνε μέσα τους και να αποφεύγουν τις συζητήσεις ακόμα και με τους φίλους τους.

Ηθικό δίδαγμα: Μιλήστε γιατί χανόμαστε.