Μήπως είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην; Ανακάλυψέ το!

Όλοι μας έχουμε παρελθόν. Εύχομαι και μέλλον. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που το παρελθόν το αφήνουν πίσω, και δυστυχώς άλλοι που πάντα θα επιτρέπουν μια πρώην να τους στοιχειώνει. Όπως και το νέο αντικείμενο του πόθου σου. Ο οποίος φαινομενικά είναι τέλειος, αλλά νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Νιώθεις ότι κάτι άλλο απασχολεί το μυαλό του και μάλλον έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις: Το φάντασμα της πρώην του πλανάται πάνω από τα κεφάλια σας. Μήπως τελικά δεν την έχει ξεπεράσει; Διάβασε παρακάτω.

1. Ο τρόπος που μιλάει γι’ αυτή: Λυπούμαστε που θα σε απογοήτευσουμε, αλλά όπως και να μιλάει είναι ύποπτο. Βασικά είναι ύποπτο να μη μιλάει και καθόλου. Εντάξει είναι όλα ύποπτα. Με λίγα λόγια: Την κατηγορεί ακόμα; Ρίχνει τις ευθύνες του χωρισμού τους σε αυτή; Όταν μιλάει τα μάτια του γίνονται δύο μικρές σχισμές σαν του Voldemort και βγάζει καπνούς από την μύτη του-που και αυτή μοιάζει με του Voldemort-; Σόρυ αλλά τη θέλει ακόμα. Και όχι μόνο τη θέλει, αλλά την μισεί κιόλας. Το μίσος ξέρεις ότι κάποιες φορές είναι πιο δυνατό από την αγάπη έτσι; Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα να μην την κατηγορεί, να την εκθειάζει, και όταν ρωτήσεις γιατί χωρίσατε, να σου πει γιατί «δεν πήγαινε άλλο»! Έχει στο μυαλό του ότι θα κάτσουν λίγο χωριστά, και στη συνέχεια θα τα ξαναβρούν. Να το ξέρεις αυτό…

2. Μήπως βιάζεται λιγάκι; Την μία μέρα βγήκατε, την επόμενη σου στέλνει καλημέρα, μετά από 2 ώρες σου ξαναστέλνει, μετά από 2 ώρες πάλι τα ίδια, βρίσκεστε, σε πιέζει να κάνετε σεξ και να κοιμηθείτε αγκαλίτσα, χωρίζεστε, σου στέλνει καληνύχτα και φυσικά μιλάτε για τουλάχιστον μία ώρα. Την επόμενη ακριβώς τα ίδια, μόνο που τελικά το κάνετε, γιατί έχεις καταλάβει ότι σε θέλει πάρα πολύ (ΩΧ), κοιμάστε όντως αγκαλιά σαν 2 πιτσουνάκια και κάπως έτσι εσύ πετάς στα σύννεφα. ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Προφανώς και του λείπει απλά η συντροφικότητα που είχε με την πρώην, και θέλει να την ξαναβρεί. Θα του τη δώσεις. Απλά σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι δε θέλει τη δική σου… συντροφιά αλλά της άλλης!

3. Χώρισε ή τον… χώρισε; Σημαντική ερώτηση και φρόντισε να μην ξεχάσεις να την κάνεις. Καλά έτσι κι αλλιώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου, γιατί είναι φρεσκοχωρισμένος οπότε είναι και ευάλωτος. Αν τον χώρισε εκείνη, να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό εσύ να είσαι το μέσο εκδίκησής του ή τελοσπάντων ένας τρόπος να ξεχαστεί, έπειτα από την κατάθλιψη στην οποία είχε πέσει. Αν τη χώρισε-καλά μη χαίρεσαι-είναι επίσης πιθανό να είναι ευάλωτος, βασικά ίσως και περισσότερο, μιας και μπορεί να το έχει ήδη… μετανιώσει! Και η αλήθεια είναι, ότι ούτε την ίδια οικειότητα έχετε, ούτε καν τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας. Ναι ξέρουμε τι θέλεις να βροντοφωνάξεις: «Θα πρέπει όλοι να μένουμε σε μία σχέση που δεν μας γεμίζει από συνήθεια»; ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! Αλλά ο άντρας γενικώς έχει την τάση να… βολεύεται και μετά να βαριέται να ξεβολευτεί.

4. Δώσε χρόνο: Κοίταξε να δεις φίλη μου. Αν θεωρείς ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του ακόμα, αλλά πιστεύεις ότι πραγματικά το μεταξύ σας μπορεί να δουλέψει, δώσε του χρόνο και χώρο να αναπνεύσει και να κινηθεί. Ναι ξέρουμε ότι όσο εσύ το παίζεις cool και άνετη, περιμένεις να χτυπήσει το κινητό μέρα-νύχτα και τούμπαλιν-έτσι απέκτησες του μαύρους κύκλους ε;-αλλά θα πρέπει για μία φορά να πας κόντρα στη γυναικεία φύση σου και να είσαι ψύχραιμη. Άστον να πάει να τη βρει, να μιλήσει μαζί της, να βγει, ακόμα και να κάνει σεξ. Ναι άστον! Eσύ την ίδια στιγμή μπορείς να χτυπάς ένα σάκο του μποξ, να ξεσπάς στην κολλητή σου-αφού φυσικά την έχεις δασκαλέψει πιο πριν-να πιεις ένα μπουκάλι τεκίλα (ή ό, τι άλλο θες anyway) και να χορέψεις και μια βαριά ζεϊμπεκιά! Να ξέρεις, ότι αν τα κάνει όλα αυτά και τελικά γυρίσει σε σένα, η νίκη σου είναι διπλή: Και πρωτάθλημα και Κύπελλο ένα πράγμα. Αν πάλι σου πει να το αφήσετε, μπορείς να συνεχίσεις να πίνεις την… τεκίλα!