Δώσε στυλ στο παλτό σου με μια ζώνη

Σε όλα τα περιοδικά μόδας και τα fashion shows βλέπουμε ότι δίνουν στυλ στο παλτό των μοντέλων με μία ζώνη. Είναι μία τάση της μόδας που θα πρωταγωνιστήσει φέτος και αυτό δεν είναι καθόλου απρόσμενο μιας και χρησιμοποιώντας μόλις μία ζώνη θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο εντυπωσιακή και στυλάτη την εμφάνιση μας.

Το θέμα που προκύπτει όμως είναι το ποιες ζώνες ταιριάζουν με ποιο στυλ παλτό και πως μπορείς να τις φορέσεις για να μην μοιάζεις με την κυρα Κούλα που άνοιξε την ντουλάπα της και φόρεσε ότι βρήκε μπροστά της! Και κάπου εδώ έρχομαι εγώ για να δώσω λύση στο πρόβλημα σου και να σου δείξω πως μπορείς να χτυπήσεις κορυφή αντιγράφοντας το συγκεκριμένο στυλ.

Πως να αλλάξεις το στυλ στο παλτό σου φορώντας μία ζώνη!

Oversized παλτό

 

 

Τα oversized ρούχα είναι ένα trend το οποίο επικρατεί τα τελευταία χρόνια και παρόλο που μας ξένισε στην αρχή, από ότι φαίνεται, θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη στις πρώτες επιλογές των οίκων μόδας. Αν λοιπόν έχεις επιλέξει να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με ένα τέτοιου είδους παλτό θα πρέπει να το συνδυάσεις με μία extra-large ζώνη, για να μην χάνεται επάνω σε όλον αυτόν τον όγκο.

Κοντό παλτό

 

 

Σε αυτή την περίπτωση, όπου το παλτό σου δεν είναι και τόσο μακρύ, η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις μια μακριά ζώνη. Και να θυμάσαι, όσο πιο μακριά είναι τόσο το καλύτερο!

Πλεκτό παλτό

 

 

Σε μία τέτοια περίπτωση όπου θέλεις να κάνεις ακόμη πιο μοντέρνο και σικάτο το ντύσιμο σου, μπορείς να φορέσεις το πλεκτό σου παλτό χωρίς να το κλείσεις μπροστά και να χρησιμοποιήσεις μία λεπτή σχετικά ζώνη σε μεταλλικό χρώμα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μία δερμάτινη ζώνη που είναι και πολύ in fashion για φέτος.

Μακρύ παλτό

 

 

Αν θέλεις να φορέσεις ένα μακρύ παλτό, αλλά δεν θέλεις να μοιάζεις με τον αστυνόμο Σαΐνη μπορείς να κάνεις πιο θηλυκό το look σου αφήνοντας το ένα σου μανίκι να πέσει λίγο, ώστε να βγει ο ώμος σου έξω και τότε να δέσεις μια δερμάτινη ζώνη στο παλτό σου για να το σταθεροποιήσει εκεί.

Παλτό σε ουδέτερο χρώμα

 

 

Τα πανωφόρια σε κάποια nude απόχρωση δείχνουν πολύ κομψά και φινετσάτα, πόσο μάλλον όταν επιλέγεις ένα ουδέτερο χρώμα. Εδώ τώρα μπορείς να κάνεις την ανατροπή και να φορέσεις μία ζώνη που να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σου. Εκτός βέβαια και αν είσαι ξανθιά όπου θα ήταν προτιμότερο να επιλέξεις μία κόκκινη ή καφέ ζώνη.

Κλασικό γυναικείο παλτό – καμπαρντίνα

 

 

Τέλος, αν η πρώτη σου επιλογή είναι μία χακί καμπαρντίνα, μπορείς να την συνδυάσεις με μία όμορφη μεγάλη και μακριά ζώνη από λουστρίνι, για να έχεις ένα πιο εναλλακτικό ντύσιμο!