Πρώτη φορά σεξ μαζί του; Αυτά τα 4 πράγματα αποκλείεται να τα προσέξει

Φίλη μου το περίμενες καιρό και τώρα πια γίνεται πραγματικότητα. Εσύ κι εκείνος είστε ένα βήμα πριν κάνετε σεξ! Είναι φυσικό να θέλεις να είναι όλα άψογα και είναι επίσης φυσικό να αγχώνεσαι με το παραμικρό. Παρόλα αυτά, έχω να σου πω, για την ψυχική σου ηρεμία και μόνο, ότι είναι κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία δε θα προσέξει πάνω σου, οπότε καλό θα ήταν να μη φρικάρεις με την παραμικρή ατέλεια. Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω…

Τα εσώρουχά σου: Είτε τα έχεις φροντίσει μέχρι κι την παραμικρή λεπτομέρεια, είτε σου ήρθε και κάπως ξαφνικό, δεν έχει καμία σημασία. Το εσώρουχο την πρώτη φορά δε θα το προσέξει για κανένα λόγο. Ακόμη και βαμβακερή κιλότα να φοράς, του είναι αδιάφορο.

Την κυτταρίτιδά σου: Την είχε δει και τότε που φλερτάρατε και είχες βάλει φούστα χωρίς καλσόν μέσα στο καταχείμωνο για να τον εντυπωσιάσεις. Με λίγα λόγια, εφόσον η κυτταρίτιδα θα σε συντροφεύει για πάντα στη ζωή σου, καλό είναι να πάρεις χαμπάρι ότι μόνο εσύ ασχολείσαι μαζί της. Απλό.

Τις τρίχες σου: Δε λέω να είσαι και ζούγκλα αλλά και λίγη τριχούλα δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Για την ακρίβεια εκείνον όχι γιατί πολύ απλά του είναι αδιάφορη. Εξάλλου, οι άντρες έχουν άλλη άποψη για την τελειότητα, και δεν έχει να κάνει με την αποτρίχωση.

Το πόσο καλή είσαι: Εντάξει αν δε χαμπαριάζεις και τίποτα και το μόνο που κάνεις είναι να βογκάς, αλλά ακόμη κι αν την πρώτη φορά μείνετε στα απλά και κλασικά, δε θα τον χαλάσει κιόλας. Ρωτάς πόσο καιρό είχε να κάνει σεξ;