Αυτά είναι τα ρούχα που θα ξετρελάνουν το αγόρι σου

Έξω έχει κρύο και είναι καιρός για 2 σωστά; Σωστά! Βρες εδώ ποια από τα χειμωνιάτικα σου ρούχα θα ξετρελάνουν το αγόρι σου και άρπαξε την ευκαιρία για να τον κάνεις να σε σκέφτεται συνεχώς.

Μπορεί οι περισσότερες κοπέλες να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο χειμώνας είναι η περίοδος που, λόγω του κρύου, δεν μπορούμε να δώσουμε βάση στο σεξαπίλ μας και καλύτερο είναι να ντυθούμε ζεστά, αλλά παρόλα αυτά με τα σωστά ρούχα μπορείς να είσαι άνετη και σέξι ταυτόχρονα.

Οι έξυπνες αγορές και οι σωστοί συνδυασμοί μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις ελκυστική ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν δείχνεις καθόλου γυμνό δέρμα. Σημασία έχει να τονίσεις τα δυνατά σημεία της σιλουέτας σου και να εκμεταλλευτείς τα χοντρά υφάσματα για να καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες.

Βρες εδώ στη λίστα που σου ετοίμασα με ιδέες, για να συνδυάσεις έξυπνα τα ρούχα, που μάλλον ήδη έχεις στη ντουλάπα σου και να εντυπωσιάσεις το αγόρι σου σε κάθε σου εμφάνιση!

Τα ρούχα που θα τρελάνουν το αγόρι σου!

Ψηλόμεσα τζιν

 

 

Είτε εφαρμοστό είτε καμπάνα, το ψηλόμεσο τζιν σου θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και θα τονίσει τη μέση σου με μοναδικό τρόπο. Είναι ένα ρούχο που ταιριάζει σε κάθε τύπο σώματος, εάν συνδυαστεί σωστά.

 

 

Μπορείς να τα συνδυάσεις με κοντά μπλουζάκια ή ριχτά πουλόβερ που θα βάλεις μέσα από το παντελόνι και ένα δερμάτινο jacket. Φόρεσε τα με ψηλοτάκουνα ή ίσια παπούτσια και κάνε το αγόρι σου να τρελαθεί.

Μακρυά φορέματα

 

 

Αναλόγως την περίσταση και την ώρα της ημέρας μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο κλασικό και πρωινό look συνδυάζοντας το μακρύ σου φόρεμα με ένα σακάκι και γόβες. Για πιο βραδινές εμφανίσεις τόλμησε να φορέσεις κάτι με διαφάνεια.

 

 

Τα εφαρμοστά φορέματα τονίζουν ιδιαίτερα την θηλυκή σιλουέτα και γι’αυτό είναι μια ιδανική επιλογή για να φαίνεσαι σέξι και εντυπωσιακή σε κάθε σου εμφάνιση. Αν το φόρεμα σου είναι πιο φαρδύ φρόντισε να τονίσεις τη μέση σου με ένα κοντό jacket.

Ζιβάγκο

 

 

Οι μπλούζες με κλειστό λαιμό ή αλλιώς ζιβάγκο είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να είσαι ζεστή και σέξι ταυτόχρονα. Συνήθως είναι εφαρμοστές αλλά μπορείς να διαλέξεις και κάτι πιο χαλαρό. Το σημαντικό είναι ότι τονίζουν τη σιλουέτα σου και δείχνουν το στήθος σου πιο στητό και καλά σμιλεμένο.

 

 

Συνδύασε τα με το αγαπημένο σου ψηλόμεσο τζιν για το απόλυτα hot αποτέλεσμα. Για πιο girly εμφανίσεις φόρεσε μια φούστα σε κοντό μήκος που είναι η απόλυτη τάση φέτος στη μόδα και μποτάκια ή αρβυλάκια.

Φούστες

 

 

Το κομμάτι της ντουλάπας μας που όλες λατρεύουμε και δεν βαριόμαστε να φοράμε είναι οι μίνι φούστες. Όπως είπα και πιο πάνω είναι η τελευταία τάση στη μόδα και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ με τα οποία θα τις συνδυάσεις.

 

 

Φόρεσε τη μίνι φούστα σου με ζιβάγκο για να είσαι ζεστή ή υιοθέτησε ένα πιο rock style με δερμάτινες μπότες και τζιν jacket. Σε κάθε περίπτωση το αγόρι σου δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου!

Κολάν

 

 

Το κολάν είναι η ιδανικό για τις μέρες που θέλεις να είσαι εντυπωσιακή και άνετη. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα και να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ. Εκτός από το κλασικό βινίλ κολάν μπορείς να το φορέσεις και σε άλλα χειμωνιάτικα χρώματα όπως το μπλε σκούρο.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αγόρι σου θα λατρέψει κάθε εμφάνισή σου με κολάν!