Σημάδια ότι έχεις κερδίσει έναν μεγαλύτερο άντρα!

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να σε φλερτάρουν άνδρες μικρότερης ηλικίας !από εσένα ή συνομήλικοι σου. Πως θα καταλάβεις όμως αν σε θέλει ένας μεγαλύτερος άνδρας;

Ανάλογα με την ηλικία, ο τρόπος που ένας άντρας μπορεί να σε προσεγγίσει διαφέρει σημαντικά. Φυσικά πολλοί άνδρες παρόλο που είναι μεγάλοι φέρονται σαν έφηβοι, αλλά σήμερα δεν θα μιλήσουμε γι’αυτή την κατηγορία!

Οι περισσότεροι δεν είναι έμπειροι μόνο όσον αφορά το σεξ αλλά και όσον αφορά στην ζωή γενικότερα.

Ένας μεγαλύτερος άνδρας έχει περάσει τη φάση της φοιτητικής ζωής με τα ξέφρενα πάρτι, τους ακραίους πειραματισμούς με το στιλ του αλλά και την πρώτη μεγάλη σχέση. Όλα αυτά είναι αρκετά για να θεωρείται πιο “ειδικός” από εσένα στη ζωή!

Αυτό μπορεί να φαντάζει τρομακτικό μερικές φορές και είναι λογικό. Θα πρέπει να έχει στο μυαλό σου όμως ότι και εσύ έχεις τις δικές σου εμπειρίες και δεν είσαι εντελώς “ανίδεη”. Βέβαια, μπορεί να αναρωτιέσαι τι γίνεται όταν φτάσει η μεγάλη στιγμή του ραντεβού.

Πώς θα καταλάβεις εάν σε θέλει; Αν περνάει καλά; Διάβασε τον παρακάτω οδηγό και βρες την απάντηση που ψάχνεις.

#1 Θα σου το πει. Ένας μεγαλύτερος άνδρας έχει συναναστραφεί με αρκετές γυναίκες και ξέρει περίπου τι κυκλοφορεί εκεί έξω. Είναι λογικό μόλις βρει την κοπέλα με την οποία ταιριάζει, να της το επικοινωνήσει για να σιγουρέψει ότι θα την κερδίσει. Αυτό μπορεί να μην γίνει κατευθείαν αλλά αν έχεις υπομονή θα δεις ότι μόλις βρει την κατάλληλη στιγμή, θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να σου πει πόσο σε θέλει.

#2 Το σεξ δεν είναι τα πάντα. Είναι φυσικό σε μικρότερη ηλικία να είμαστε σεξουαλικά πιο ενεργοί καθώς ανακαλύπτουμε το σώμα μας και την σεξουαλικότητα μας. Ένας μεγαλύτερος άνδρας όμως έχει περάσει αυτό το στάδιο. Θα ψάξει άλλα στοιχεία σε μια γυναίκα που θα τον ελκύουν όπως το χιούμορ, η ευφυΐα και η τρυφερότητα. Αν ψάχνεις να βρεις αν σε θέλει, δώσε προσοχή σε κοπλιμέντα που δεν έχουν να κάνουν τόσο με την σαρκική ελκυστικότητα.

#3 Σου κάνει κοπλιμέντα. Δεν εννοώ πρόστυχα κοπλιμέντα. Αν έχεις αυτό στο μυαλό σου, θα δεις ότι με τον καιρό θα αναθεωρήσεις τα standards σου. Μπορεί να μην σου ακούγονται τόσο πομπώδη αλλά θα είναι σίγουρα ειλικρινή και θα σε γοητεύσουν.

#4 Έχοντας στο ενεργητικό του ήδη μερικές αποτυχημένες σχέσεις μάλλον έχει βιώσει την ερωτική απογοήτευση αρκετές φορές. Μπορεί να σου ανοίγεται αλλά συγχρόνως να είναι σχετικά συγκρατημένος ως προς τη συναισθητική του έκφραση. Αν παρατηρήσεις ότι σου μιλάει για πιο προσωπικά ζητήματα, αυτό σημαίνει ότι ρίχνει τις άμυνες του και θέλει να έρθει πιο κοντά σου. Σταδιακά θα παρατηρήσεις ότι έχει αρχίσει να σε εμπιστεύεται και νιώθει άνετα μαζί σου.

#5 Σου δίνει χώρο. Ένας μεγαλύτερος άνδρας μπορεί να σου στέλνει μηνύματα και να σε παίρνει τηλέφωνο μέσα στη μέρα αλλά θα είναι πάντα διακριτικός. Ξέρει τη σημασία που έχει ο προσωπικός χώρος και χρόνος για ένα άτομο. Αν πιστεύεις ότι επειδή δεν σου στέλνει όλη τη μέρα και δεν σου τηλεφωνεί κάθε ώρα δεν σε θέλει, μάλλον πέφτεις στη γνωστή παγίδα του “αν με θέλει θα ψάχνει συνεχώς”. Στην πραγματικότητα εκτιμάει τον χρόνο σου και δεν θέλει να σε πνίγει!

#6 Δοκιμάζει νέα πράγματα. Με τον καιρό όλοι δημιουργούμε μια ρουτίνα με την οποία λειτουργεί η καθημερινότητα μας. Αν προσπαθεί να κάνει διαφορετικά πράγματα με εσένα και να βγει από το συνηθισμένο του πρόγραμμα, είναι μάλλον επειδή σε θέλει. Κανείς δεν θέλει να ξεβολεύεται. Αν δεν σε ήθελε αρκετά, θα σε έκανε να προσαρμοστείς εσύ στο δικό του πρόγραμμα, που μάλλον θα είναι πιο μόνιμο και συγκεκριμένο.

#7 Βρίσκει χρόνο. Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα, όταν πρόκειται για τους άνδρες και το πως κανονίζουν την καθημερινότητα τους με βάση την κοπέλα τους. Αν κάποιος βρίσκει χρόνο μέσα στη μέρα για να σε δει και να περάσετε χρόνο μαζί σίγουρα είναι ένα σημάδι ότι σε θέλει. Δεν εννοώ ότι πρέπει να βρίσκεστε κάθε μέρα, ειδικά αν η καθημερινότητα του έχει απαιτήσεις. Ανάλογα με το πρόγραμμα του, διαθέτει αρκετό χρόνο σε εσένα; Αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου. Άλλωστε το να στείλεις ένα μήνυμα δεν παίρνει χρόνο, σημασία έχει πόσο χρόνο περνάτε από κοντά.

Αυτά είναι τα βασικά σημάδια με τα οποία μπορείς να καταλάβεις εάν ο μεγαλύτερος άνδρας που σε ενδιαφέρει, σε θέλει πραγματικά. Οπλίσου με υπομονή και αυτοπεποίθηση και δεις ότι όλα θα πάνε καλά!