Σύνολα για το γραφείο για τις κρύες μέρες του Χειμώνα

Όσο πιο πολύ κρύο κάνει τόσο πιο δύσκολο είναι να σηκωθείς από το κρεββάτι και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, είναι κάτι σαν απαράβατος νόμος. Και όσο πιο δύσκολο είναι να σηκωθείς από το κρεββάτι, αδιανόητα «φρίκτο» είναι το να πρέπει, αφού το κάνεις, να βγεις και να πας στη δουλειά. Ο ψυχρός καιρός σε κάνει να θες να φοράς μόνο χοντρά πουλόβερ, άνετα ρούχα και να κάνεις layering πολλά και διαφορετικά κομμάτια σε κάθε λογής υφάσματα.

Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό όταν έχεις ένα συγκεκριμένο office look που πρέπει να υποστηρίξεις, ούτε όταν το ντύσιμό σου πρέπει να οριοθετηθεί με βάση το αυστηρό, επαγγελματικό σου περιβάλλον. Γι’ αυτό εμείς βρήκαμε για εσένα 7 σύνολα, ζεστά, κομψά και corporate, για να τα φορέσεις στο γραφείο –και σε οποιοδήποτε άλλο εργασιακό χώρο- και να είσαι και «χειμωνιάτικα» αλλά και «σωστά» ντυμένη. Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις απαντήσεις στο δίλημμα «τι να βάλω με τέτοιο καιρό στη δουλειά».

Eπίλεξε ένα μονόχρωμο σύνολο σε σκούρα απόχρωση με ένα ζεστό ζιβάγκο και πρόσθεσε ένα αξεσουάρ σε φωτεινό, έντονο χρώμα.

 

 

Ρίξε πάνω από το παλτό σου μία μάλλινη πασμίνα.

 

 

Κάνε layering με τα παλτό σου φορώντας το ένα πάνω από το άλλο, αρκεί να μην είναι και τα δύο πολύ χοντρά.

 

 

Ένα φαρδύ, cropped πουλόβερ πάνω από μία μάλλινη φούστα είναι πάντα μία safe επιλογή.

 

 

Τα λεπτά ζιβάγκο είναι και σοφιστικέ και κατάλληλα για τις corporate εμφανίσεις σου.

 

 

Ένα πολύ μακρύ παλτό σου επιτρέπει να βάλεις από μέσα όσα ρούχα θες προκειμένου να είσαι ζεστή. Δύο πουλόβερ, πουλόβερ και πουκάμισο, μία λεπτή μπλούζα με μάλλινη ζακέτα από πάνω… ό,τι θες!

 

 

Μην φοβηθείς τα αξεσουάρ: γάντια, σκουφιά, μπερέδες, οτιδήποτε αναβαθμίζει το στυλ σου και σε κρατάει ζεστή.