Φανταστικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να κάνεις τη διαφορά!

Οι χρωματικοί συνδυασμοί για χειμωνιάτικο ντύσιμο είναι πολλοί και κυμαίνονται από απαλές αποχρώσεις και παστέλ χρώματα, μέχρι έντονους και σκούρους χρωματικούς τόνους. Επιλέξτε λοιπόν την τέλεια χρωματική παλέτα που θα απογειώσει την χειμερινή σας εμφάνιση, παίρνοντας ιδέες από τις παρακάτω στυλιστικές προτάσεις του Bright Side.

Πρόκειται για casual και chic χειμωνιάτικα σύνολα που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις, συνδυάζοντας σωστά τα χρώματα στα ρούχα σας.

Ξεχάστε λοιπόν πως υπάρχει η μοναδική επιλογή ενός μονόχρωμου ή δίχρωμου συνδυασμού ρούχων. Οι χρωματικοί συνδυασμοί για χειμωνιάτικο ντύσιμο που ακολουθούν θα σας αποδείξουν πως μπορείτε να φορέσετε περισσότερα από δυο χρώματα σε ένα σύνολο και να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό μοντέρνο αποτέλεσμα.

Χακί και κίτρινο

 

 

Προσθέστε χρώμα σε ένα μουντό χειμωνιάτικο σύνολο συνδυάζοντας το κίτρινο με το χακί, το καφέ και το μαύρο. Πρόκειται για έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων που θα κάνει την casual εμφάνιση σας εκθαμβωτική.

Καφέ και σάπιο μήλο

 

 

Δημιουργήστε ένα ήρεμο χρωματικά χειμωνιάτικο ντύσιμο, συνδυάζοντας το καφέ με σάπιο μήλο. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και εναρμονίζεται με τον μουντό χειμωνιάτικο καιρό. Προσθέστε μπεζ, γκρι και ταμπά λεπτομέρειες και απογειώστε το.

Γκρι και μωβ

 

 

Δημιουργήστε μια υπέροχη χρωματική αντίθεση συνδυάζοντας το γκρι με το μωβ, δίνοντας υπέροχο χρώμα και ένταση στο σύνολο σας. Το ανοιχτόχρωμο γκρι είναι ιδανικό για την εποχή, αλλά το έντονο μωβ μπορεί να χαρίσει στο outfit σας την χαρούμενη νότα που του λείπει.

Απαλό γαλαζοπράσινο της μέντας και λευκό

 

 

Ένας ωραίος τρόπος για να φορέσετε λευκό το Χειμώνα είναι συνδυάζοντας το με απαλές παστέλ αποχρώσεις. Το ανοιχτόχρωμο γαλαζοπράσινο της μέντας μπορεί να προσθέσει μια υπέροχη νότα σε ένα σύνολο με άσπρο παντελόνι.

Μπλε και σμαραγδί

 

 

Το σμαραγδί χρώμα ταιριάζει υπέροχα με ένα μπλε σκούρο – navy χρωματισμό. Δοκιμάστε λοιπόν να συνδυάσετε αυτές τις δυο αποχρώσεις στο σύνολο σας, δημιουργώντας ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και κάποιες μπεζ λεπτομέρειες στο οutfit σας.

Αποχρώσεις του βιολετί

 

 

Οι σκούρες αποχρώσεις του βιολετί μπορούν να απογειωθούν με κάποιες μικρές πινελιές φούξια χρώματος. Προσθέστε επίσης κάποιους πιο απαλούς συνδυασμούς χρωμάτων όπως το μπεζ και εντυπωσιάστε με το στυλ σας.

Παστέλ αποχρώσεις

 

 

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι υπέροχες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους, όπως και με άλλους ήπιους χρωματισμούς όπως το λευκό.

Κόκκινο με γκρι και μαύρο

 

 

Το γκρι χρώμα προέρχεται από το ξάνοιγμα του μαύρου, γι’ αυτό και ο συνδυασμός των δυο αυτών αποχρώσεων είναι πάντα μια καλή επιλογή συνόλου. Για να προσθέσετε όμως λίγο χρώμα και να δημιουργηθούν υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί για χειμωνιάτικο ντύσιμο φορέστε ένα κόκκινο κομμάτι ρουχισμού ή αξεσουάρ.

Έμφαση στα έντονα χρώματα

 

 

Η επιλογή ενός έντονου χρωματικά αξεσουάρ ή ρούχου μπορεί να αλλάξει εντελώς το πως φαίνεται ένα κατά τα άλλα άτονο χειμωνιάτικο σύνολο.

Μπλε και γκρι

 

 

Η προσθήκη του μπλε σε ένα σύνολο με γκρι ρούχα μπορεί να το κάνει εντελώς διαφορετικό και να του χαρίσει το χρώμα που του λείπει. Φορέστε για παράδειγμα ένα μπλε παλτό με το γκρι jean σας και ένα λευκό πουκάμισο και κλέψτε την παράσταση.

Ένα ζεστό γκρι

 

 

Δημιουργήστε στο σύνολο σας μια χρωματική παλέτα που ξεκινάει από το άσπρο, περνάει από το χρώμα του πάγου και το γκρι και καταλήγει στο μαύρο. Το ombre αυτό σύνολο που θα φτιάξετε θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Κόκκινο και μπεζ

 

 

Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στο σκούρο κόκκινο και το απαλό μπεζ – καμηλό χρώμα είναι υπέροχη. Δοκιμάστε λοιπόν να συνδυάσετε αυτά τα δυο χρώματα σε ένα χειμωνιάτικο σύνολο και τραβήξτε τα βλέμματα.

Μονοχρωματικός συνδυασμός λευκού και cream

 

 

Αν σας αρέσουν οι απαλοί και ανοιχτόχρωμοι χρωματικοί συνδυασμοί για χειμωνιάτικο ντύσιμο, μπορείτε να επιλέξετε ένα σύνολο με λευκά και nude ρούχα με κύρια απόχρωση την Cream.

Μπλε και κόκκινο

 

 

Το μπλε και το κόκκινο είναι δυο χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Επιλέξτε λοιπόν να τα συνδυάσετε σε ένα σύνολο προσθέτοντας λευκά, του πάγου και γκρι στοιχεία που θα το απογειώσουν.

Παλ ροζ και μαύρο

 

 

Δημιουργήστε μια υπέροχη χρωματική αντίθεση επιλέγοντας μια απαλή ανοιχτόχρωμη απόχρωση σε συνδυασμό με το σκούρο μαύρο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μερικές ουδέτερες πινελιές λευκού. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!