Tips για να δείχνεις τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερη!

Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη σου και εύχεσαι να μπορούσες να γυρίσεις πίσω τον χρόνο; Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε σένα. Από ένα σημείο και μετά, κάθε γυναίκα ψάχνει τρόπους για να δείχνει νεότερη. Το να κάνεις όμως botox ή lifting δεν είναι η λύση στο πρόβλημα σου.

Αρχικά, θα πρέπει να συμφιλιωθείς με την ηλικία σου και φυσικά να μην παραιτηθείς. Το ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν κάποιες ρυτίδες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς αντιγηραντικά προϊόντα και να ασχολείσαι με την περιποίηση του προσώπου σου, παρακολουθώντας τα σημάδια του χρόνου να αυξάνονται στο δέρμα σου. Το να δείχνεις όμως 5 χρόνια πιο νέα είναι ότι πιο εύκολο, αρκεί να ακολουθήσεις τα tips που θα δεις στην συνέχεια!

Τι να κάνεις για να δείχνεις 5 χρόνια νεότερη!

Χρησιμοποίησε Concealer

Ένα αποτελεσματικό concealer το οποίο αντανακλά το φως μπορεί να αλλάξει δραστικά όλη σου την εμφάνιση. Αν βάλεις λίγο κονσίλερ τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική γωνία των ματιών σου, θα καταφέρεις να φωτίσεις περισσότερο την περιοχή των ματιών σου, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ρυτίδες.

Σχεδόν την ίδια δουλειά όμως μπορεί να κάνει και μια σκιά ματιών σε αρκετά ανοιχτό και φωτεινό χρώμα.

Μην βάφεις ξανθά τα μαλλιά σου

Μπορεί τα ξανθά μαλλιά να είναι η αδυναμία σου, αλλά αν προτιμήσεις ένα ξανθό χρώμα θα φαίνεται σαν να προσπαθείς να κρύψεις τα γκρίζα και λευκά μαλλιά σου, ενώ επίσης μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο χλωμή και χωρίς ζωντάνια.

Οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών είναι πολύ σκούρο ή πολύ ανοιχτό θα σε κάνει να δείχνεις γερασμένη, γι ‘αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα πιο ζεστό και πλούσιο χρώμα, το οποίο θα δείχνει πιο νεανικό.

Αγόρασε τα κατάλληλα ρούχα

Μπορεί το σώμα σου να μοιάζει με 30αρας αλλά φορώντας το σωστό jean θα σε κάνει να μοιάζεις και πάλι 25. Υπάρχουν τζιν τα οποία μπορούν να κάνουν τα οπίσθια σου να φαίνονται πιο σηκωμένα και σφιχτά. Γενικότερα, τα σωστά ρούχα έχουν την ικανότητα να αλλάζουν όλη μας την εμφάνιση και αυτό μας το έχουν αποδείξει πολλές celebrities, οι οποίες δεν προτιμούν ούτε τα πολύ νεανικά αλλά ούτε και τα παλιομοδίτικα.

Επέλεξε ένα κομψό κούρεμα

Το σωστό κούρεμα για το σχήμα του προσώπου σου θα μπορούσε να κόψει μερικά χρονάκια και να σε κάνει να δείχνεις πολύ εντυπωσιακή, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Για να βρεις λοιπόν το κατάλληλο κούρεμα για σένα καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον κομμωτή σου.

Φόρεσε ένα πιο φωτεινό lip gloss

Τα σκούρα κραγιόν έχουν την ιδιότητα να μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες, οπότε καλό θα ήταν να επιλέγεις ανοιχτόχρωμες και φωτεινότερες αποχρώσεις οι οποίες κάνουν πιο νεανικές. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιείς πιο ανοιχτόχρωμους τόνους στο κέντρο των χειλιών σου για να δείχνουν πιο σαρκώδη, μιας και τα λεπτά χείλη είναι ένα σημάδι γήρανσης.