Βαρέθηκες τα μαλλιά σου; Δες υπέροχα χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις

Υποδεχθείτε τον Φεβρουάριο αλλάζοντας τις συνηθισμένες σας επιλογές σε χτενίσματα. Ανανεώστε λοιπόν τα μαλλιά σας με τον πιο εύκολο τρόπο, δημιουργώντας ένα καινούργιο, απλό και εύκολο χτένισμα. Οι ιδέες με τα χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018, θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Πρόκειται για πιασίματα μαλλιών βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της εποχής που θα σας κάνουν να τραβήξετε τα βλέμματα σε κάθε σας εμφάνιση. Μπορούν να ολοκληρώσουν το πρωινό ή βραδινό χειμωνιάτικο ντύσιμο και να το απογειώσουν.

Αλογοουρές ψηλές και χαμηλές, καθώς και εντυπωσιακά χτενίσματα με μικρές πλεξούδες, boho style, έχουν την τιμητική τους. Παίξτε με τις παραλλαγές της απλής κοτσίδας, ολοκληρώνοντας την με ένα pull through ή με μια πλεξούδα. Εναλλακτικά δοκιμάστε να κάνετε ένα περίτεχνο twisted πιάσιμο με τα μαλλιά σας πάνω από το λαστιχάκι της αλογοουράς.

Ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελούν και τα topdo χτενίσματα, που θέλουν την δημιουργία ενός πιασίματος στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Το πιάσιμο αυτό μπορεί να είναι μια πλεξούδα με όγκο ή ένας πάρα πολύ ψηλός κότσος μπαλαρίνας.

Εξίσου εντυπωσιακοί είναι και οι κότσοι στολισμένοι με πλεξούδες. Κότσοι ψηλοί ή χαμηλοί με πλεξούδες που καταλήγουν σε αυτούς ή που τους περιτριγυρίζουν.

Δοκιμάστε επίσης να κάνετε ανέμελες μπούκλες ή να δημιουργήσετε επιμελώς ατημέλητες πλεξούδες.

Τα χτενίσματα με ολλανδικές πλεξούδες αποτελούν επίσης μια πολύ ωραία ιδέα για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Δοκιμάστε να κάνετε ολλανδικά boxer braids ή να φτιάξετε μια υπέροχη αλογοουρά – ένα updo με ολλανδικές πλεξούδες.

Παίξτε με την μεριά που θα κάνετε την χωρίστρα σας. Μια πλάγια ή στη μέση χωρίστρα είναι must για την εποχή.

Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα χτενίσματα με πλούσιο όγκο εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’60.

Δείτε τη φωτογραφική λίστα που ακολουθεί και πάρτε ιδέες…