Διάλεξε το δικό σου σύνολο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι 14 Φλεβάρη σηματοδοτούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γνωστή και ως γιορτή των ερωτευμένων! Τα ρομαντικά ραντεβού και η ερωτική διάθεση εκείνη την ημέρα βρίσκονται στην κορύφωσή τους, ενώ πρόκειται και για μια πολύ καλή αφορμή για νέες γνωριμίες. Βρείτε λοιπόν το ιδανικό ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με το στυλ που σας εκφράζει και γιορτάστε με το ταίρι ή τις φίλες σας κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Επιλέξτε σύνολα που αποπνέουν ρομαντισμό, σαγηνεύουν και σας κάνουν να δείχνετε εκθαμβωτική. Σύνολα με φούστα, φόρεμα ή παντελόνι σε χρώματα που σας ταιριάζουν. Βέβαια για την γιορτή των ερωτευμένων την τιμητική του έχει το κόκκινο και όλες του οι αποχρώσεις. Επίσης, φοριούνται πολύ το ροζ, το λευκό και το μαύρο. Αυτό όμως δεν σας εμποδίζει από το να επιλέξετε όποιο χρώμα θέλετε.

Ακολουθούν παρακάτω μερικές συλλογές με υπέροχες προτάσεις για ντύσιμο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Casual ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

 

 

 

 

 

 

Η ρομαντική διάθεση της μέρας δεν είναι απαραίτητο να αναδεικνύεται μέσα από ένα επίσημο και σέξι σύνολο. Μπορεί να εξωτερικευτεί ακόμη και με ένα απλό casual ντύσιμο ιδανικό για το γραφείο, το σχολείο ή τις χαλαρές καθημερινές σας δραστηριότητες. Επιλέξτε να φορέσετε ένα παντελόνι, jean, κολάν ή δερμάτινο παντελόνι και συνδυάστε το με ένα απλό μπλουζάκι, κάποιο με διακοσμητικές καρδούλες ή ρομαντικές λεπτομέρειες. Το κόκκινο και το ροζ είναι δυο από τις κορυφαίες επιλογές χρώματος στο ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Total red outfit για Valentine’s Day εμφάνιση

 

 

 

 

 

 

 

Μια και το κόκκινο είναι το κατεξοχήν χρώμα του έρωτα και της αγάπης, δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί τη Νο1 επιλογή των γυναικών στο ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χρησιμοποιώντας λοιπόν όποια απόχρωση του κόκκινου επιθυμείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά total red σύνολα. Επιλέξτε να φορέσετε είτε φούστα είτε παντελόνι, απλά προσέξτε να συνδυάσετε σωστά τις διαφορετικές αποχρώσεις του βασικού αυτού χρώματος. Αν μάλιστα βρείτε ρούχα με την ίδια ακριβώς απόχρωση μπορείτε να κάνετε εκπληκτικά ντυσίματα για την γιορτή των ερωτευμένων. Προσθέστε αν θέλετε μαύρες, λευκές ή χρυσές λεπτομέρειες για να απογειώσετε το ρομαντικό σύνολο.

Κόκκινο φόρεμα για σαγηνευτικό ντύσιμο Αγίου Βαλεντίνου

 

 

 

 

 

 

 

Τι καλύτερο από ένα σαγηνευτικό κόκκινο φόρεμα για τις 14 Φλεβάρη; Ένα σύνολο όλο γοητεία που σαγηνεύει τους άνδρες και τραβάει τα βλέμματα. Είναι ιδανικό για ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά και για το γραφείο ή την βόλτα. Απλά βρείτε το ιδανικό κόψιμο που κολακεύει την σιλουέτα σας και είναι κατάλληλο για την εκάστοτε περίπτωση. Φορέστε το και δημιουργήστε ένα σαγηνευτικό ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ολοκληρώστε το σέξι σύνολο σας με παπούτσια σε χρώματα κόκκινα, ροζ, μπεζ, μαύρα ή λευκά και είστε έτοιμη.

Little Black Dress για εκθαμβωτική εμφάνιση στο ρομαντικό ραντεβού

 

 

 

 

 

 

 

Το little black dress είναι το αγαπημένο πασπαρτού κομμάτι κάθε γυναίκας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια για κάθε περίπτωση. Αφού βρείτε το μικρό μαύρο φόρεμα που θα σας κάνει να λάμψετε την ημέρα των ερωτευμένων, συνδυάστε το με κόκκινες λεπτομέρειες και απογειώστε την εμφάνιση σας. Αν πάλι το κόκκινο δεν είναι του γούστου σας, επιλέξτε να προσθέσετε μαύρα ή λευκά στοιχεία.

Φόρεμα για θηλυκό ντύσιμο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

 

 

 

 

 

 

Το φόρεμα από μόνο του μπορεί να δημιουργήσει υπέροχα θηλυκά σύνολα για τα ραντεβού ή τις ρομαντικές σας συναντήσεις. Όταν μάλιστα συνδυαστούν με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες μπορούν να γίνουν άκρως εντυπωσιακά. Επομένως, γιατί να μην επιλέξετε να φορέσετε ένα φουστάνι την ημέρα των ερωτευμένων; Πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιλογές στο ντύσιμο για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Βρείτε απλά το χρώμα και το στυλ φορέματος που σας ταιριάζει και είναι βέβαιο πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ρομαντικά σύνολα με φούστα

 

 

 

 

 

 

 

Η φούστα αποτελεί μια εξίσου θηλυκή και εντυπωσιακή επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Φορώντας την μπορείτε να δημιουργήσετε casual, αλλά και επίσημα ή σαγηνευτικά ντυσίματα. Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό μήκος για την περίσταση, συνδυάστε το με ένα μπλουζάκι απλό ή διακοσμημένο με ρομαντικές λεπτομέρειες και φορέστε τις γόβες ή τα πέδιλα σας. Οι μίντι φούστες κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους και αποτελούν μια από τις ιδανικές επιλογές για κάθε «Βαλεντίνα». Από την άλλη μεριά, οι μίνι φούστες φοριούνται συνήθως από γυναίκες με καλλίγραμμα και λεπτά πόδια που θέλουν να τα αναδείξουν και να σαγηνεύσουν το ταίρι τους ή τον ανδρικό πληθυσμό γενικότερα.

Outfit με jean για ερωτευμένες γυναίκες

 

 

 

 

 

 

 

Αν όμως είστε τύπος του πιο casual look ή απλά ψάχνετε ένα ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη δουλειά ή την σχολή, το jean μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Φορέστε το με γόβες, μπότες, ankle boots και πέδιλα, σε συνδυασμό με ένα όμορφο μπλουζάκι, ανάλογα με την περίσταση και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Ντύσιμο με παντελόνι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του συνόλου με παντελόνι για τις γυναίκες που δεν συμπαθούν ή απλά δεν θέλουν να φορέσουν φούστα ή φόρεμα. Φορώντας το μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά ντυσίματα για κάθε περίπτωση και κάθε τύπο γυναίκας. Bussiness look, chic style, casual outfit και σέξι εμφανίσεις μπορούν να ολοκληρωθούν με ένα παντελόνι από δέρμα ή ύφασμα.