Oh the Horror! Το κούρεμα των παιδικών μας χρόνων επιστρέφει;

Με την επιστροφή των τσόκερ, των scrunchies, της περμανάντ και των κλάμερ, δεν χωράει πλέον καμία αμφιβολία πως τα 1980s και 1990s είναι οι δεκαετίες που εμπνέουν περισσότερο από όλες αυτή τη στιγμή τους σχεδιαστές. Και αν μισείτε όλα τα παραπάνω, καλύτερα να καθίσετε κάπου, γιατί αυτό που διαβάσετε δεν θα σας αρέσει πολύ.

Το show του Marc Jacobs στη fashion week της Νέας Υόρκης για την σεζόν Fall/Winter 2018 μόλις πραγματοποιήθηκε και εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε πως τα περισσότερα μοντέλα (όσα δεν φόραγαν καπέλα για την ακρίβεια) είχαν ένα κούρεμα που μας θύμισε κάπως… τα παλιά. Ναι, τα μοντέλα είχαν bowl cut, ένα κούρεμα που είχαν τα περισσότερα αγοράκια –και κάποια κοριτσάκια- στην τάξη μας στο δημοτικό.

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει αυτό το όνομα επειδή το αποτέλεσμα μοιάζει σαν κάποιος να τοποθέτησε όντως ένα μπολ στο κεφάλι του και να έκοψε τα μαλλιά που περίσσευαν. Η αλήθεια πάντως είναι πως μπορεί να δείξει σούπερ cool αν μπορείτε να το υποστηρίξετε και ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ σας.