Σγουρά μαλλιά: Οι Τάσεις στα Κουρέματα 2018

Δεν είναι μυστικό ότι πολλές γυναίκες με σγουρά μαλλιά ονειρεύονται να έχουν ίσια για να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ποικιλία σε κουρέματα και στυλ. Οι τάσεις στα κουρέματα 2018 για τα σγουρά μαλλιά θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε αυτή την επιθυμία.

Όλες οι νέες τάσεις των μαλλιών για την άνοιξη/Καλοκαίρι 2018

Οι τάσεις στα κουρέματα 2018 θα είναι μια γιορτή μπουκλών που στολίζουν με καμάρι το κεφάλι μας. Έτσι λοιπόν επιστρέφουμε σε ένα στυλ που γεννήθηκε τη δεκαετία του ’80 και του ’90 και είμαστε έτοιμες να το υποδεχτούμε. Πάμε να δούμε τα 5 δημοφιλέστερα κουρέματα για σγουρά μαλλιά, σύμφωνα με τη διεθνή μόδα.

Οι τάσεις στα κουρέματα 2018

 

#1. Στυλ Alex Owens

Γνωρίζετε ποια είναι Η Alex Owens; Και αν πούμε “Flashdance”,  σας θυμίζει κάτι; Ως μία από τις σημαντικότερες τάσεις στα κουρέματα 2018 για σγουρά μαλλιά θα είναι το στυλ που είχε η πρωταγωνίστρια αυτής της κλασικής ’80 ταινίας, όγκος και απαλές μπούκλες. Αυτά τα κουρέματα είναι πιο μοντέρνα από ποτέ και υπάρχουν διασημότητες του Hollywood που έχουν ήδη παραδοθεί σε αυτό το στυλ.

τάσεις στα κουρέματα 2018

 

#2. Σγουρά Μπομπ

Το bob ή το lob κούρεμα, σταματά σταδιακά να αποτελεί τάση, αλλά όχι στην περίπτωση των σγουρών μαλλιών. Αυτό το κούρεμα με μήκος που τελειώνει στο ύψος του πηγουνιού, είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα για να τονίσει τις φυσικές μπούκλες και αυτό σημαίνει ότι θα φορεθεί πολύ τη νέα σεζόν. Οι έντονες μπούκλες θα προσθέσουν μοντέρνα εμφάνιση στο χτένισμα σας και σε συνδυασμό με ένα ωραίο φιλάρισμα, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν όγκο και στυλ.

τάσεις στα κουρέματα 2018

Διαβάστε πως να φιλάρετε τα σγουρά μαλλιά

 

#3. Αφέλειες

Ποιος είπε ότι τα σγουρά μαλλιά δεν μπορούν να έχουν αφέλειες;

Τα κουρέματα για σγουρά μαλλιά 2018 δεν θα ξεφύγουν από αυτήν τη γενικευμένη τάση. Βλέπουμε αυτή την λεπτομέρεια που πλαισιώνει το πρόσωπο, να δίνει μία σύγχρονη πινελιά σε όλα τα είδη μαλλιών. Αυτό το αποδεικνύει  και η Alex Owens, ποιο θα ήταν το στυλ της χωρίς τις επαναστατικές αφέλειες;

Για να αντιγράψετε αυτό το look θα πρέπει οι αφέλειες να είναι πιο κοντές μπροστά και σταδιακά να μακραίνει το μήκος τους προς τα πλάγια, ενσωματώνοντας φυσικά στα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας είναι πλούσια και σγουρά, συγχαρητήρια! Έχετε τον ιδανικό συνδυασμό για να επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη αυτού του στυλ.

τάσεις στα κουρέματα 2018 σγουρά μαλλιά

 

#4. Σγουρά Pixie

Όγκος, ένταση, ένταση… Αυτό είναι το κλειδί για να αποκτήσετε ένα από αυτά τα κουρέματα για το 2018. Μπορείτε να αφήσετε τις μπούκλες σας ατίθασες ή χαλαρές ή πιο στιλιζαρισμένες, προσαρμόζοντάς το συγκεκριμένο κοντό κούρεμα σε κάθε περίσταση. Και μην ξεχνάτε τα layers, για να δώσετε περισσότερη έμφαση και να τονίσετε τις μπούκλες.

τάσεις στα κουρέματα 2018 σγουρά μαλλιά

 

#5. Φυσικά σγουρά μαλλιά

Σας αρέσουν τα μακριά μαλλιά; Λοιπόν το 2018 δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Αν προτιμάτε τα μαλλιά σας να είναι σγουρά και μακριά, τότε η μόνη τάση που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι η ελευθερία των μαλλιών.

Όσο πιο φυσικά αφήνετε τα μαλλιά σας, τόσο το καλύτερο, ακόμα και αν οι μπούκλες σας είναι σπιράλ. Φυσικά θα πρέπει να τις φροντίσετε ώστε να φαίνονται υγιείς και ενυδατωμένες, αλλά μην προσπαθήσετε να τις περιορίσετε. Απελευθερώστε τις και αφήστε να λάμπουν φυσικά.

Όλοι οι Tυποι Μαλλιων

τάσεις στα κουρέματα 2018 σγουρά μαλλιά