8 tricks που θα αλλάξουν μια για πάντα τη fitness ρουτίνα σου

Η διατήρηση μιας καλής κατάστασης στο σώμα μας είναι ένας από τους στόχους ων περισσότερων από εμάς. Και ο λόγος δεν είναι, φυσικά, μόνο ο αισθητικός αλλά και εκείνος της υγείας και της ευεξίας.

Δες επίσης: Ανόρθωση γλουτών σε 2 εβδομάδες: Σφίξε γάμπες και μηρούς με τη γυμναστική της μπαλαρίνας

Αν είσαι από εκείνους που παραπονιούνται για την έλλειψη χρόνου για γυμναστική, σού έχουμε τη λύση, καθώς υπάρχουν πολλοί ακόμα τρόποι που μπορείς να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου για να είσαι πιο fit χωρίς καν να κοπιάσεις και να ιδρώσεις στο γυμναστήριο!

Δες παρακάτω 8 tips που θα σε βοηθήσουν να «χτίσεις» μια καλύτερη fitness ρουτίνα στο άψε σβήσε!

1.Ενυδατώσου

Όσο περισσότερο νερό πίνεις, τόσο περισσότερο λίπος καις! Οι μεγάλες ποσότητες νερού βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου και ενυδατώνουν το σώμα σου διατηρώντας το υγιές.

2.Χρησιμοποίησε τις σκάλες

Το να παίρνεις τις σκάλες αντί του ασανσέρ, είναι ένα από τα πιο ευεργετικά πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις για τον εαυτό σου. Το να ανεβαίνεις τις σκάλες είναι μια πολύ καλή γυμναστική και μια εξαιρετική εναλλακτική αερόβιας γυμναστικής! Κάνε το δικό σου mini… personal κάθε φορά που μπαίνεις και βγαίνεις από το σπίτι σου, και σύντομα θα δεις τη διαφορά στο σώμα σου, χωρίς καν να έχεις κοπιάσει για αυτό!

3.Περπάτα όσο μιλάς στο τηλέφωνο

Το τηλέφωνο είναι βασικό μέρος της καθημερινότητάς σου και μιλάς αρκετές ώρες τη μέρα σε αυτό; Εκμεταλλεύσου αυτόν το χρόνο εις διπλούν, και εκτός από την επικοινωνία με τα δικά σου πρόσωπα, κάψε και θερμίδες και ενεργοποίησε το σώμα σου περπατώντας!

4.Άφησε σπίτι το αυτοκίνητο

Όταν πηγαίνεις σε κοντινές περιοχές, προτίμησε να κάνεις την απόσταση περπατώντας ή παίρνοντας το ποδήλατο. Δεν θα κολλήσεις στην κίνηση και θα κάψεις θερμίδες και λίπος.

5.Ακολούθησε υγιεινή διατροφή

Προτίμησε να καταναλώνεις υγιεινές τροφές. Θα σε χορτάσουν, κάτι που δεν θα σε ωθήσει στο junk food, αλλά και θα αλλάξουν τον σωματότυπό σου με το πέρασμα του χρόνου.

Η συνέχεια του άρθρου στο missbloom.gr