Ασημί Γκρι ανταύγειες. Το No 1 χρώμα που κυριαρχεί στα μαλλιά

Εδώ και μερικούς μήνες βλέπουμε τα γκρι μαλλιά στους δρόμους σε όλο το κόσμο. Σήμερα που μιλάμε τα γκρι μαλλιά είναι η τάση που προτιμούν τα κορίτσια με τα σκούρα μαλλιά αλλά όχι μόνο. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πως εμφανίζονται οι γκρι ανταύγειες σε όλα τα χρώματα των μαλλιών και θα σας παροτρύνουμε εάν το χρώμα σας είναι μαύρο, καστανό ανοικτού τόνου ή ξανθό να τις δοκιμάσετε..

Τι θα πρέπει να ξέρουμε πριν κάνουμε γκρι ανταύγειες στα μαλλιά

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των γυναικών είναι να βγει το αποτέλεσμα που βλέπουν στα εξώφυλλα των περιοδικών. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι. Για παράδειγμα θα πρέπει η βάση σας και η ποιότητα της τρίχας σας να επιτρέπει ένα τέτοιο χρώμα. Το γιατί θα το δούμε παρακάτω..

Ένα άλλο πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε γκρι ανταύγειες στα μαλλιά σας, είναι πως για να συντηρηθεί το συγκεκριμένο χρώμα θα πρέπει σε συχνά χρονικά διαστήματα να επισκέπτεστε το κομμωτήριο. Πράγμα που απαιτεί χρόνο αλλά και χρήμα. Έτσι αν δεν είσαστε διατεθειμένες να θυσιάσετε αυτά τα δύο, καλύτερα να μην μπείτε στην διαδικασία αυτή. Γενικά να θυμάστε ότι οι γκρι τόνοι είτε σε ανταύγειες, είτε σε βαφή δεν διαρκούν πολύ. 

Ακόμα ένα σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το συγκεκριμένο χρώμα έχει ισχυρά ξανθιστικά και ταλαιπωρεί πολύ την τρίχα. Οπότε αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά ή ταλαιπωρημένα αυτό το χρώμα δεν ενδείκνυται για σας.

Για να κρατήσετε τα μαλλιά σας υγιή θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μάσκες υπέρ ενυδατικές, τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται επίσης και silver σαμπουάν για να κλειδώσετε το χρώμα στην τρίχα.  Αυτό ίσως είναι και ένα μικρό τρικ για να παρατείνεται την επίσκεψη στο κομμωτήριο .

Γκρι ανταύγειες

Γκρι ανταύγειες σε Μπομπ μαλλιά

Αυτές είναι φωτογραφίες από κοπέλες με κούρεμα μεσαίου μήκους και βαμμένα μαλλιά με λεπτές και πολλές γκρι ανταύγειες, που καλύπτουν το περισσότερο μέρος των μαλλιών. Αγαπάμε τη κομψότητα που προσδίδει αυτό το χρώμα.

γκρι ανταύγειες

Γκρι ανταύγειες σε ξανθά μαλλιά

Πιθανόν το αγαπημένο μας μήκος για να κάνουμε γκρι ανταύγειες. Εδώ βλέπουμε τη κομψότητα, τη λάμψη και τη θηλυκότητα στο μέγιστο

γκρι ανταύγειες

Γκρι ανταύγειες σε statement κουρέματα

Οι γκρι ανταύγειες μεταφέρονται τώρα και στα σε statement κουρέματα.

γκρι ανταύγειες

Γκρι ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

Μα πως μπορεί αυτή η αντίθεση να μείνει αδιάφορη.. Super..super.. super αποτέλεσμα οι γκρι ανταύγειες ανάμεσα σε μαύρα μαλλιά. Αν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας είναι έντονα, χείλη, μάτια, τότε αποκτήστε το. Το στιλ που θα σας δώσει δεν υπάρχει πουθενά..

Γκρι ανταύγειες σε καστανή βάση

Εδώ επειδή οι ανταύγειες είναι πολλές, η καστανή βάση χάνετε και έχουμε πιο ομαλό χρώμα.

γκρι ανταύγειες

 

Γκρι ανταύγειες σε μπαλαγιάζ

Αυτό το μπαλαγιάζζζ!! Δεν υπάρχει χρώμα που να μην του ταιριάζει.

γκρι ανταύγειες

Καραμελέ ανταύγειες για να φωτίσεις τα μονότονα χρώματα μαλλιών

Γκρι ανταύγειες σε ombre

Εδώ η διαβάθμιση του χρώματος είναι απότομη και δεν κολακεύει καθόλου τα κοντά μήκη των μαλλιών. Θα σας συμβούλευα να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο όμπρε με γκρι ανταύγειες μόνο αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά μακριά

γκρι ανταύγειες