Colorful Suits! Αυτή είναι η νέα εμμονή των Fashionistas

Οι σχεδιαστές για αυτή την άνοιξη- καλοκαίρι ποντάρουν στην δυναμική της σύγχρονης γυναίκας και την παρουσιάζουν στις κολεξιόν τους ακριβώς έτσι!

Κοστούμια… ένα ρούχο που αρχικά είχε συνδυαστεί με την ανδρική γκαρνταρόμπα, εμπλουτίζεται με χρώμα και προτείνεται σαν το μεγαλύτερο trend για την σεζόν που μας έρχεται για τις γυναίκες που μπορούν να καταφέρουν ότι θέλουν χωρίς όμως να χάνουν λεπτό την girly και δροσερή τους διάθεση.

Αυτό που σου προτείνω λοιπόν είναι να επιλέξεις ένα κοστούμι στο δικό σου αγαπημένο χρώμα και να πραγματοποιήσεις μια super stylish εμφάνιση σαν ενημερωμένο κορίτσι γύρω από τις τάσεις της μόδας! Οk εμείς φροντίζουμε για αυτό 😉

Ροζ, μωβ, πράσινο,γαλάζιο και κίτρινο είναι μόνο μερικά από τα χρώματα που επέλεξαν να έχουν τα κοστούμια τους όλες οι fashionistas στις εβδομάδες μόδας.
Σκέψου ότι εκτός από σετ μπορείς να το φορέσεις σαν δυο ξεχωριστά κομμάτια για περισσότερες από μια εμφανίσεις. Στα καταστήματα θα το βρεις σε διάφορες γραμμές για να βρεις το ιδανικό για το δικό σου σωματότυπο αλλά και σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών σου.

Πριν κάποιες εβδομάδες βρήκα στα αγαπημένα μας οικονομικά καταστήματα ένα τέτοιο κοστούμι και το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη… Το συνδύασα με T-Shirt και sneakers.

Λοιπόν εσύ θα υιοθετήσεις αυτό το στυλ ;