Εκδρομή με τον πιστό σας φίλο; Τι άλλο θα χρειαστείτε εκτός από το λουράκι!

κολάρα σκύλου με ιμάντα σε όποιο χρώμα επιθυμείτε

Επιτέλους εκδρομή! Εννοείται ότι δεν θα αφήσετε στην απ’ έξω τον τετράποδο φίλο σας. Η σωστή προετοιμασία θα σας λύσει τα χέρια όταν θα είστε το λιβάδι, τη θάλασσα, στο βουνό.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Pets & Friends σας προτείνει με λίγες και καλές αγορές πως δεν θα του λείψει τίποτα.

Εκκίνηση από το σπίτι με ένα γερό λουρί!

Τα λουράκια και κολλάρα είναι το σήμα κατατεθέν του σκύλου σας. Πριν φύγετε από το σπίτι επιβεβαιώστε ότι είναι γερό και δυνατό το λουρί του, αλλιώς αγοράστε κολάρα σκύλου με ιμάντα σε όποιο χρώμα επιθυμείτε.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε αν αυξομειώνει καλά το περιλαίμιο και δεν έχει φθαρεί σε κάποιο σημείο του. Αν έχετε εύκαιρο κάποιο δεύτερο καλό είναι να το πάρετε μαζί σας.

Σαμαράκι για να μην δυσκολεύεται στην κίνηση

σαμαράκι της PET INTEREST

Χωρίς να σφίγγεται καθόλου ο λαιμός του το σαμαράκι της PET INTEREST σας επιτρέπει να καθοδηγείται τον σκύλο σας όπου χρειάζεται, χωρίς να του προξενείτε κανένα άγχος. Πιάνει τον σκύλο από την ράχη και είναι σαν να τον σηκώνει από το στήθος, χωρίς να τον πονάει, ούτε να τον ενοχλεί.

Αναδιπλώμενο BOX μεταφοράς για σκύλους

Αναδιπλώμενο BOX μεταφοράς για σκύλους κάθε μεγέθους, με εργονομική λαβή και πολύ ανθεκτικό υλικό που δεν σκίζεται με τίποτα. Είναι διάτρητο για να παίρνει αέρα ο σκύλος και να μπορεί να βλέπει ερεθίσματα από τον εξωτερικό χώρο. Μπορείτε να το βρείτε περισσότερα κουτιά μεταφορά σκύλων στην μεγάλη online ποικιλία.

Κλουβί μεταφορά με ρόδες για XL σκύλους

box μεταφοράς με ρόδες για σκύλους

Ακόμα κι αν απαγορεύεται οι σκύλοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι στο πλοίο ή το αεροπλάνο, εσείς θα έχετε βρει τη λύση για τον μεγάλο σκύλο σας. Το VIAGGIO CARRIER που θα βρείτε εδώ.

Μην ξεχάσετε: Αντιπαρασιτικά για τσιμπούρια που μπορεί να βρείτε στην φύση, το βιβλιάριο υγείας του και φυσικά όλα τα μπολάκια για την τροφή και το νερό του.

Που θα τα βρείτε όλα αυτά; Στην μεγάλη ποικιλία του online pet shop Pets & Friends!