Style & Design σε Άνετα Παπούτσια, γίνεται;

Ανατομικά Σανδάλια μόνο στο alteshops

Το καλοκαίρι 2018 πλησιάζει και με τον καιρό σύμμαχο μας, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αρχίσουμε να οργανώνουμε το ταξίδι των καλοκαιρινών μας διακοπών. Να ετοιμαζόμαστε για τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές ολόκληρου του χρόνου και να σχεδιάζουμε λίστες με όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε μέχρι τότε.

Όμως καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει ξέρεις και ότι ο χρόνος για τα καλοκαιρινά ψώνια μετράει αντίστροφα; Μιας και μιλήσαμε για λίστες παραπάνω ίσως η λίστα με τα ψώνια για τα καλοκαιρινά ρούχα, με αγχώνει περισσότερο από κάθε άλλη. Γιατί πρέπει να προετοιμαστώ, με τα κατάλληλα ρούχα, καλοκαιρινά υποδήματα και καλοκαιρινά αξεσουάρ.

Ποιες όμως είναι οι must καλοκαιρινές αγορές;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε άνεση, στυλ και όμορφες στιγμές. Το τελευταίο συνήθως έρχεται εφόσον έχουμε κάνει σωστές επιλογές σε τοποθεσία, ανθρώπους και φυσικά αγορές. Οπότε θα σταθούμε σε αυτό το τελευταίο, τις σωστές επιλογές στις αγορές μας.

Δίνω μεγάλη έμφαση σε αυτό, μιας και πέρυσι έκανα μερικές κακές επιλογές στην αγορά των καλοκαιρινών μου αξεσουάρ. Λάθη που μου στοίχισαν σε αυτοπεποίθηση, άνεση και φυσικά χρήματα. Η αστοχία μου σε μερικές από τις αγορές μου ήταν αποτέλεσμα, πειραματισμών και κακής επιλογής καταστήματος Φαντάσου πως ένιωσα όταν ανακάλυψα ότι το μαγιό που είχα αγοράσει είχε πρόβλημα στις ραφές του.

Έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης μου δεν θα άντεχα να έχω αποτύχει σε όλες τις αγορές μου. Γιατί το περσινό καλοκαίρι σίγουρα ήταν ένα πείραμα για εμένα. Για αυτό και αποφάσισα να αγοράσω ένα προϊόν που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ, μέχρι εκείνη την στιγμή. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση, είχα ακούσει πολλά θετικά σχόλια. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα καλοκαιρινό ανατομικό σανδάλι. Κάνοντας μια έρευνα βρήκα στο altershops.gr ένα μοντέρνο ανατομικό υπόδημα.

Σχεδιασμένο με όμορφα λουριά, που πάντα αγαπούσα, μοντέρνο design και σόλα από φελλό και latex. Φυσικά, η περιγραφή σε οδηγεί στα ανατομικά σανδάλια και ποιοτικά Birkenstock. Μια επιλογή που όπως αποδείχθηκε στην πράξη ήταν μακράν η καλύτερη μου αγορά για το καλοκαίρι που είχε περάσει. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εξάλλου, αφού για πρώτη φορά η εφαρμογή στο πόδι μου ήταν ιδανική;

Ανατομικά Σανδάλια Birkenstock

Για την ιδανική εφαρμογή στο πόδι βοηθά ο σχεδιασμός του επάνω μέρους. Εκεί βρίσκονται τα λουριά από συνθετικό δέρμα με τις 2 μεταλλικές αγκράφες  που αυξομειώνονται για καλύτερη εφαρμογή.

Παρά τον σχεδιασμό με έμφαση στην ιδανική εφαρμογή, δεν υστερεί σε στιλ και design.

Ανατομικά Σανδάλια Birkenstock

Βέβαια το δυνατό σημείο των Birkenstock κρύβεται στην ανατομική σόλα. Είναι πολύ ελαφριά και κατασκευασμένη από ειδικό υλικό. Διαμορφωμένη να απορροφά τους κραδασμούς και να προσφέρει ασφάλεια στο πέλμα. Το κάτω μέρος της σόλας διαθέτει αντιολισθητικό σχεδιασμό, κάτι που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και πρακτικό σε πλακόστρωτα σοκάκια.

Ανατομικά Σανδάλια μόνο στο alteshops

Τελικά η αγορά μου πριν περίπου έναν χρόνο από το altershops.gr αποδείχθηκε σε μια value for money αγορά. Με ένα ανατομικό υπόδημα που μπορεί να φορεθεί από γυναίκες αλλά και από άντρες.

Δεν μπορώ πλέον να με φανταστώ τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές μου χωρίς τα αγαπημένα μου Birkenstock στην βαλίτσα μου. Μια επιλογή που έσωσε την αυτοπεποίθηση μου πέρυσι και συνεχίζει να με διευκολύνει και σε δραστηριότητες στο σπίτι ακόμα και σήμερα.

Ανατομικά σανδάλια