Summer is almost here! Ο απόλυτος οδηγός για να βρεις τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου!

Είναι η εποχή που πρέπει να προστατευτείς από τον ήλιο με ένα ζευγάρι γυαλιά που θα αναδείξει (επίσης) το απαράμιλλο στυλ σου.

Το αξεσουάρ – φετίχ του καλοκαιριού (και όχι μόνο!) «παίζει» σε… πολλά ταμπλό για να διαλέξεις αυτό που θα βάλεις στα μάτια και στην καρδιά σου! Διαβάστε παρακάτω…

ΚΟΚΑΛΛΙΝΑ

Είναι η επιτομή του στυλ! Αν σου αρέσουν τα κλασικά σχέδια, επένδυσε σε γήινα χρώματα ή σε παλ αποχρώσεις, που όταν τα βαρεθείς θα μπορέσεις κάλλιστα να τα μετατρέψεις σε στυλάτα γυαλιά οράσεως. Το ήξερες;

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ

Τα βασικά πλεονεκτήματά τους; Είναι ελαφριά και με καλύτερο οπτικό πεδίο στα πλάγια. Διάλεξε ένα ζευγάρι που συνδυάζει μέταλλο με ταρταρούγα και κάνε δήλωση μόδας.

CAT EYE

Η vintage αισθητική τους μας κάνει να θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στα κοντά πουά φορέματα, στις μπούκλες και στο κόκκινο κραγιόν των 50s κοριτσιών!

ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ

Εκπέμπουν μια νοσταλγική διάθεση, αφού είναι πάντα ρετρό είτε πρόκειται για τη funky εκδοχή τους είτε για ένα στυλ περισσότερο κλασικό.

HIGH BAR

Οι σκελετοί με γέφυρα στήριξης ψηλά στη μετώπη ταιριάζουν σε όσες έχουν κοντή μύτη, αφού δημιουργούν την αίσθηση της επιμήκυνσης. Στην αντίθετη περίπτωση, απόφυγέ τους.

Δείτε ακόμα: Τι Γυαλια Ηλιου μου Ταιριαζουν; Βρες τον Ιδανικό Τύπο για το Σχήμα του Προσώπου σου

ΞΥΛΙΝΑ

Αν έχεις οικολογική συνείδηση, αυτή είναι η επιλογή σου. Στα highlights, το φυσικό και ελαφρύ υλικό κατασκευής που αλλάζει χρώμα με τον ιδρώτα και το φως του ήλιου.

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Αφήνουν ένα μυστήριο να πλανάται γύρω σου, αφού τα μάτια δεν φαίνονται μέσα από τους φακούς! Όσο για τη διάθεση; Πιο ροκ και sexy δεν γίνεται.

ΤΑΡΤΑΡΟΥΓΑ

Είναι πρώτα στις προτιμήσεις των δυναμικών γυναικών που ξέρουν πως τα γυαλιά στολίζουν το πρόσωπο, αναδεικνύοντας παράλληλα τη θηλυκότητα.

YOUWEEKLY.GR