Τα πιο hot βραζιλιάνικα μυστικά ομορφιάς!

Οι Βραζιλιάνες είναι όμορφες γυναίκες, τελεία. Θέλεις βραζιλιάνικους γλουτούς, θέλεις βραζιλιάνικες θεραπείες κερατίνης, βραζιλιάνικο μπικίνι; Εμείς ανακαλύψαμε μια Βραζιλιάνα πρόθυμη να αποκαλύψει τα μυστικά της.

Αν δεν πείθεσαι εύκολα σκέψου πως η Adriana Lima, η Gisele Bündchen και η Alessandra Ambrosiο έχουν καταγωγή από τη Βραζιλία. Η Ilana Kugel, creative director στα Koral Activewear, μοιράζεται κάποια από τα εξαιρετικά βραζιλιάνικα μυστικά ομορφιάς της:

1. Θρεπτική μάσκα μαλλιών DIY
Το νερό καρύδας φαίνεται πως είναι το απόλυτο προϊόν ομορφιάς, για κάθε χρήση. Η Adriana Lima μάλιστα παραδέχτηκε πως βυθίζει το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό καρύδας.

Το μυστικό της Ilana; «Στη Βραζιλία, οι γυναίκες λούζουν τα μαλλιά τους με νερό καρύδας μετά το κολύμπι στα αλμυρά νερά του ωκεανού. Για ένα παρόμοιο εφέ, αναμιγνύω νερό καρύδας με ένα λιωμένο αβοκάντο και αφήνω το μείγμα στα μαλλιά μου για 30 λεπτά ως μάσκα! Ο απόλυτος τρόπος να ενυδατώσεις τα ξηρά μαλλιά».

2. Προστάτεψε το δέρμα σου από τις μελλοντικές φθορές

Η Ilana ορκίζεται ότι δε βγαίνει ποτέ από το σπίτι αν δεν έχει πρώτα βάλει αντηλιακό με SPF 50 που την προστατεύει από μελλοντικές βλάβες του δέρματος.

3. Για τέλεια στάση σώματος, άσκηση παντού

Το τελετουργικό ομορφιάς της Ilana συμπεριλαμβάνει άσκηση κάθε μέρα –για πάνω από μία ώρα για να είμαστε ακριβείς–, επειδή όπως λέει, «τα πάντα ξεκινούν απ’ το να εστιάζεις στο τι σου αρέσει να κάνεις και να είσαι συνεπής».

Περισσότερα στο shape.gr