Μαγιό 2018: Γνώρισε τα νέα trends του καλοκαιριού

Άνοιξη / Καλοκαίρι Τάσεις στα μαγιό 2018

Θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο καυτές επιλογές μέσα και δίπλα στο νερό αυτό το καλοκαίρι? Η εβδομάδας μόδας του Miami Swim week αντιπροσωπεύει τις top τάσεις στα μαγιό 2018 και θέλεις να τις γνωρίζεις από νωρίς για να ξέρεις τι θα κρατήσεις και τι θα αλλάξεις από την ντουλάπα σου.

Οι τάσεις μαγιό 2018 άνοιξη καλοκαίρι καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη του σώματός μας και του στυλ μας. Η επιλογή του μαγιό μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητα ενός ατόμου όσο και τα ρούχα του. Ευτυχώς θα έχετε στη διάθεση σας μία τεράστια ποικιλία, καθώς κάθε ένα από τα σχέδια είναι εκπληκτικά και σχεδιασμένα για να μας κολακεύουν όλες.

Οι τάσεις στα μαγιό 2018 

# 1. Μαγιό με έναν ώμο

Τα μαγιό με έναν ώμο είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό στη μόδα και μπορούν να φορεθούν άνετα και από γυναίκες με μεγάλο στήθος ή από αυτές που έχουν λίγο πιο δυσανάλογο σώμα και θέλουν να κρύψουν κάποια σημεία ώστε να υπάρχει αρμονία. Έτσι και φέτος τα είδαμε στο Μαϊάμι εντελώς αναβαθμισμένα, σε χρώματα σχεδόν γυμνά, παστέλ ροζ, nude, λευκά και μάλιστα κάποια από αυτά τα είδαμε με εντελώς παρτό μπικίνι να τονίζουν διακριτικά τις καμπύλες του σώματος.

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2018Άνοιξη / Καλοκαίρι Τάσεις στα μαγιό 2018

# 2. Πλεκτά Μαγιό

Το καλό με τα πλεκτά μαγιό είναι ότι μπορείς να διαλέξεις ένα σχέδιο που να σου αρέσει, να το πλέξεις και όταν το φοράς στη παραλία να είναι μοναδικό. Το αρνητικό είναι ότι αργούν πάρα πολύ να στεγνώσουν και η υγρασία είναι κάτι που δεν μας αρέσει καθόλου να νιώθουμε. Παρόλα αυτά, τα πλεκτά μπικίνι είναι κάτι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών γυναικών και δεν τα αποχωρίζονται.

# 3. Με δέσιμο μπροστά

Μία από τις πιο σημαντικές στάσεις τα μαγιό 2018 που θα δούμε φέτος να φοριέται πάρα πολύ, είναι τα μαγιό με δέσιμο μπροστά. Έξυπνα σχεδιασμένα θα τα δούμε σε διάφορα στυλ, μπούστο, στράπλες, αθλητικά αλλά πάντα να δένουν μπροστά με ένα λιτό φιόγκο. Η maaji παρουσίασε μερικά σχέδια πραγματικά μοναδικά.

Νύχια 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι. Όλες οι Τάσεις της Σεζόν

# 4. 80s-90s μαγιό

Λατρεύω αυτά τα μαγιό και γενικώς τη δεκαετία του 80. Αυτό που τα συνδέει τόσο πολύ με αυτή τη δεκαετία είναι το πολύ ψηλό πάρσιμο στο ύψος των γοφών και το βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V. Φέτος στη παραλία καλά θα κάνετε εσείς που είστε ψηλές με ωραίο σώμα να το τολμήσετε.. Όσο για τις πιο κοντούλες καλύτερα να δοκιμάσετε ένα μπικίνι που αναδεικνύει καλύτερα τη σιλουέτα σας.

# 5. χιαστί  κορδόνια

Τα ολόσωμα μαγιό τελικά δεν είναι και τόσο ολόσωμα.. γιατί στην ουσία είναι σαν να έχουμε ένα μπικίνι που συνδέεται με χιαστί κορδόνια ή λωρίδες. Αυτά τα μαγιό 2018 θα φανούν πάρα πολύ χρήσιμα σε εσάς που σας αρέσουν τα μπικίνι αλλά τα έχετε βαρεθεί και θέλετε να ακολουθήσετε τη μόδα του ολόσωμου. Είναι άκρως στιλάτα, δίνουν τύπο και σίγουρα θα ξεχωρίσετε στη παραλία. Σας τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

# 6. Sexy

Δεν θα λείπουν φέτος και τα πολύ σέξι μαγιό όπως τα είδαμε στις πασαρέλες. Το sexy αυτό στυλ στην ουσία καθορίζεται από ένα πάρα πολύ βαθύ ντεκολτέ που φτάνει σχεδόν στο ύψος του αφαλού και δεν είναι μόνο αυτό. Θα τα δείτε πολύ παρτά στους γοφούς ( τύπου baywatch) που σχεδόν να φτάνουν μέχρι τη μέση. Αν έχουν και κορδόνια στο πλάι, τότε μιλάμε για την απόλυτη θηλυκότητα.

# 7. σπορ-αθλητικά

Περισσότεροι από ένας σχεδιαστές προτίμησαν αυτό το αθλητικό στυλ για να παρουσιάσουνε τη νέα συλλογή των μαγιό τους. Άλλωστε αυτό το στυλ έχει πάρα πολύ μεγάλο κοινό. Όπως θα δείτε τα αθλητικά μαγιό είναι άκρως εντυπωσιακά, σε φανταστικά και πρωτότυπα σχέδια στολισμένα με φερμουάρ. Έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων και φυσικά κάποια συνοδευτικά υφάσματα τα οποία μπορείς να φοράς πάνω απ’ το μαγιό, όπως αθλητικά net τοπάκια.

# 8. Λάμψη

Η Luli Fama, ο Angel Brinks και πολλοί άλλοι σχεδιαστές έδειξαν πως τα μεταλλικά υφάσματα τώρα μπορούν να προσαρμοστούν και στα μαγιό με τεράστια επιτυχία.

Οι Τάσεις στα Μαλλιά Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

# 9. mix n’ match

Το mix and match είναι κάτι το οποίο μας έχει βολέψει τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε για ένα διαφορετικό συνδυασμό μαγιό, άλλο πάνω και άλλο κάτω. Φέτος οι σχεδιαστές μας παροτρύνουν να μην παίξουμε μόνο με διαφορετικά χρώματα αλλά και στυλ.

# 10. Μαγιό με κρόσσια και φουντάκια

Τα φουντάκια τα γνωρίσαμε πέρυσι που έκαναν το ντεμπούτο τους και η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια αδιαμφισβήτητη τάση στα μαγιό το καλοκαίρι 2018.

# 11. high-waisted

Αυτή η τάση κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και θεωρείται πλέον αξιόπιστη τα τελευταία χρόνια. Φέτος λοιπόν θα συνεχίσει να είναι μία από τις κορυφαίες στάσεις τα μαγιό 2018 και θα αποδειχθεί ως must. Τα ψηλόμεσα μαγιό δίνουν ένα πιο vintage στιλ και φέτος θα τα δούμε σε διαφορετικές αποχρώσεις και μοτίβα.

# 12. Ζώνες και τιράντες

Αυτή η τάση στα μαγιό 2018 δεν είναι ιδιαίτερα λειτουργική αλλά είναι περισσότερο εντυπωσιακή και σκοπός της είναι να τραβάει την προσοχή. Δεν ξέρω κατά πόσο θα τα δούμε φέτος αλλά ίσως η πιο τολμηρές υιοθετήσουν αυτό το στυλ.

Χρώματα Μαλλιών 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι. Οι Top 10 Αποχρώσεις

# 13. Μπικίνι με κορδόνια

Όσο περισσότερα κορδόνια τόσο το καλύτερο. Τα μπικίνι για το καλοκαίρι του 2018 έχουν πολλά περισσότερα κορδόνια από πριν. Στο fashion week τα είδαμε σε μια πληθώρα σχεδίων και υφασμάτων από δαντέλες, κορδόνια, μεταλλικά στοιχεία.