Αυτή είναι η νέα τάση στις ψεύτικες βλεφαρίδες, που θα δείτε παντού!

Πως να βάλεις Μαγνητικές ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν πάντα ένα glam στο μακιγιάζ ματιών. Πραγματικά όταν τις βλέπω στα κορίτσια φορεμένες εντυπωσιάζομαι αλλά δεν είναι για μένα αυτό, σκέφτομαι. Τι γίνεται λοιπόν με εμάς που είμαστε ανίκανες να τις φορέσουμε, μας ενοχλούν στα μάτια και μας αρέσει μόνο το φυσικό αποτέλεσμα; Οι νέες ψεύτικες βλεφαρίδες έφτασαν για να δώσουν τη λύση στο δικό μας πρόβλημα.

Είναι μαγνητικές – που σημαίνει χωρίς κόλλες – και τις βάζεις με “κλειστά” μάτια – δε χρειάζεσαι ούτε καθρέφτη. Ο λόγος γίνεται για τις ψεύτικες μαγνητικές βλεφαρίδες που δείχνουν απόλυτα φυσικές, είναι σούπερ σταθερές και δε νιώθεις κάτι ξένο στα μάτια σου. Μπορείς να δεις το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Πως να βάλεις μαγνητικές ψεύτικες βλεφαρίδες

Εφαρμόζεις πρώτα τις πιο μακριές στην εξωτερική γωνία του ματιού  στο πάνω μέρος των βλεφαρίδων σου. Έπειτα φέρνεις κοντά το άλλο κομμάτι που έχει το μαγνήτη τοποθετώντας το στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων σου. Και αυτό ήταν… ενώνονται μαγικά με ένα απλό κλικ.

Εάν θέλετε ένα πιο bold αποτέλεσμα, μπορείτε να γεμίσετε και όλο το μήκος των φυσικών σας βλεφαρίδων, τοποθετώντας τις πιο μικρές βλεφαρίδες και κοντά στην κόγχη του ματιού.