Μακιγιάζ για κουμπάρα ή νονά. Μυστικά για να ακτινοβολείτε

Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι δίπλα στη νύφη υπάρχουν και άλλοι πολύ σημαντικοί ρόλοι, όπως αυτός της κουμπάρας. Οι κουμπάρες είναι επίσης στο επίκεντρο της προσοχής καθώς θα συνοδεύσουν τη νύφη. Το μακιγιαζ για κουμπάρα ή νονά είναι βασικό στοιχείο της εμφάνισης και θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

Συνήθως δεν υπάρχουν ειδικοί κανόνες ομορφιάς για τις κουμπαρες σε σχέση με τις νύφες, αλλά αυτό που συνιστάται είναι ότι θα πρέπει να μην υπάρχει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στο μακιγιάζ και στο χτένισμα της νύφης! Σήμερα Θα δούμε ιδιαίτερες προτάσεις σε μακιγιάζ για νονές και κουμπάρες γιατί είναι και η δική σας μέρα και θα πρέπει να ακτινοβολείτε!

Μακιγιάζ για κουμπάρα ή νονά

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν αποφασίσετε το μακιγιάζ, είναι να μελετήσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να αποφασίσετε που θέλετε να δώσετε περισσότερη έμφαση και τι θα τονίσετε. Καμιά φορά το natural make up είναι εξίσου εντυπωσιακό, μιας και η φυσική ομορφιά είναι κάτι αξιοζήλευτο που δεν μπορούν να έχουν όλες. Δώστε σημασία στις τεχνικές φωτοσκίασης και του strobing για να πετύχετε ένα αψεγάδιαστο λαμπερό πρόσωπο.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό πράγμα είναι το ύφος που πρέπει να επιλέξετε. Συνήθως μια κουμπάρα επιλέγει πάντα ένα μακιγιάζ με βάση τα χρώματα και το στυλ του φορέματος, που να μπορεί ταυτόχρονα να τονίζει και τη γυναικεία πλευρά της, αλλά χωρίς υπερβολές.

μακιγιάζ για κουμπάρα

Για όσες προτιμούν ένα πιο έντονο μακιγιάζ για κουμπάρα προτείνουμε τις ακόλουθες επιλογές:

μακιγιάζ για κουμπάραμακιγιάζ για κουμπάραμακιγιάζ για κουμπάραμακιγιάζ για νονά

Το nude μακιγιάζ για κουμπάρα είναι εξίσου μια πολύ καλή επιλογή. Ταιριάζει άψογα στις ηλιοκαμμένες επιδερμίδες διότι τις φωτίζει και τις γλυκαίνει. Διαλέξτε σκιές και κραγιόν σε παστέλ γήινες αποχρώσεις.

μακιγιάζ για νονά