Μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση

Η βάφτιση είναι μία σημαντική τελετή, φίλοι και μέλη της οικογένειας σας θα σας συνοδεύουν αυτήν τη σημαντική ημέρα της ζωής σας, γι ‘αυτό πρέπει να έχετε ένα απίστευτο μακιγιάζ. Συνήθως οι βαφτίσεις γίνονται πρωί και για αυτό θα δούμε μερικές ιδέες σε μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση. Εδώ θα δείτε μερικές συμβουλές για να αποκτήσετε το πιο όμορφο μακιγιάζ για βάφτιση.

Μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση

#1. Bronze γήινοι τόνοι με έμφαση στα μάτια

Εάν αυτό που θέλετε είναι έντονη ματιά αλλά όχι φορτωμένη, οι καφέ, bronze ή οι γήινες ελαφριές αποχρώσεις σε φωτεινούς αλλά λαμπερούς τόνους είναι μια καλή επιλογή. Αυτά τα χρώματα είναι το ιδανικό μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση και πολύ chic.

μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση.

Δείτε ακόμα Μακιγιάζ για κουμπάρα ή νονά. Μυστικά για να ακτινοβολείτε

μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση.

2# Ακόμα πιο φυσικό

Ένα πολύ φυσικό βλέμμα είναι ιδανικό για πρωινή βάφτιση. Αυτό το μακιγιάζ είναι απλό, έχει λίγη ένταση στις βλεφαρίδες και στο κάτω βλέφαρο ή στο πάνω. Δώστε σημασία στις βλεφαρίδες που θα κάνουν το βλέμμα σας όμορφο, τονίστε τα φρύδια και επιλέξτε μία ανοιχτόχρωμη σκιά για τα βλέφαρα. Αν θέλετε με μία πιο σκούρα, τονίστε τη γραμμή του κάτω βλεφάρου ή τη εξωτερική γωνία του πάνω. Αφήστε τα χείλη σε απαλά χρώματα, όπως το ροζ ή απλά δώστε τους λάμψη. Με τον ίδιο τρόπο επιλέξτε το ρουζ.

μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση.

#3. Μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση με χρώμα

Αν θέλετε το μακιγιάζ να είναι ξεχωριστό και φωτεινό, μπορείτε να του δώσετε χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα όπως το μοβ, γαλάζιο, πράσινο, μπλε. Αν θέλετε να το φορτώσετε περισσότερο χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες. Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεστε ακόμα πιο εντυπωσιακές.

μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση.

#4. Έντονο αλλά υπέροχο..

Μια καλή επιλογή είναι και αυτό το μακιγιάζ, που είναι σαφώς πιο έντονο αλλά φοριέται κατά κόρον σε πρωινή βάφτιση. Τοποθετήστε το eyeliner (δείτε εδώ πως) έτσι ώστε να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα και στη συνέχεια επιλέξτε μια σκιά που να ταιριάζει με τα χρώματα σας.

μακιγιάζ για πρωινή βάφτιση.