Αυτές είναι οι τάσεις της ομορφιάς Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

Η εβδομάδα της μόδας είναι πάντα συναρπαστική όταν πρόκειται για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και γενικά τις νέες τάσεις για την ομορφιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019. Τα μοντέλα με μοναδικές εμφανίσεις περπάτησαν στα catwalks τραβώντας για ακόμα μία φορά τα βλέμματα όλων πάνω τους.

Έτσι εκτός από τις τάσεις της μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 δείτε εδώ αν θέλετε να ενημερωθείτε, έχουμε τις πρώτες δέκα τάσεις της ομορφιάς όπως ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας.
Παρακολουθήσαμε κάποιες εμφανίσεις σε”punk” στυλ, κάποιες άλλες σε αθλητικό, καθώς και την επιστροφή της δεκαετίας του 80. Τα φωτεινά πρόσωπα, τα φυσικά φρύδια και τα μάτια που σκιαγραφούνται σε ζωντανές αποχρώσεις είναι οι κυριότερες τάσεις στο μακιγιάζ.  Ανακαλύψτε τις!

Οι τάσεις στην Ομορφιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

1. Βάψτε τα μάτια σας σύμφωνα με το χρώμα των γυαλιών ηλίου.

Αυτή ήταν η πρόταση της Maria Grazia Chiuri και του Peter Philips, δημιουργού του Dior Makeup. Για αυτήν την collection επέλεξε ένα φωτεινό δέρμα με έμφαση στα μάτια των μοντέλων. Δύο γραμμές τοποθετούνται στο πάνω και κάτω μέρος του βλεφάρου σε χρώμα που να ταιριάζει με τα γυαλιά ηλίου που έκαναν το ντεμπούτο του στην πασαρέλα.

μακιγιαζ φθινόπωρο 2018

2. Punk, graphic eye look

Εξαιρετικά θηλυκό μακιγιάζ δημιούργησε ο Make up artist Tom Pecheux, με αυτό το γραφικό cat eye με μεταλλικό άγγιγμα για την επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Ένα «punk, graphic eye look» που δημιουργήθηκε με τις νέες Couture Chalks – Le Noir και είναι τονισμένο με την ασημί σκιά (Couture Palette No1 Tuxedo).

μακιγιαζ φθινόπωρο 2018

3. Πολύχρωμες βλεφαρίδες

Ο make up artist Peter Philips και ο στυλίστας Sam McKnight του Dries Van Noten συνεργάστηκαν άψογα χαρίζοντας μας μοναδικές εμφανίσεις στην εβδομάδας μόδας στο Παρίσι. Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με χρώμα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σε νέον αποχρώσεις μπλε, πορτοκαλί, πράσινης και μοβ μάσκαρα.

μακιγιαζ φθινόπωρο 2018

4. Graphic beauty looks

Ο Yohji Yamamoto παρουσίασε το ασύμμετρο, γραφικό μακιγιάζ σε ασπρόμαυρο χρώμα για το φθινόπωρο του 2018. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τους πίνακες του Azzedine Alaia και Pablo Picasso και συγκεκριμένα την περίοδο του κυβισμού. Το κεφάλι είναι επίπεδο, τα μαλλιά με σχήμα τετράγωνο και το πρόσωπο βαμμένο με γεωμετρικά σχέδια.

μακιγιαζ φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

5. Ένταση στα μάτια

Μετά από περιόδους κατά τις οποίες το επίκεντρο της προσοχής επικεντρώνεται στα χείλη, η ομορφιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019 δίνει σημασία στα μάτια. Ένα μακιγιάζ που ξεχωρίζει από το πλήθος επιλέγοντας πιο απαλές παστέλ αποχρώσεις. Βλέπουμε με τη σκιά στα βλέφαρα να είναι στο χρώμα της λεβάντας, σε συνδυασμό με υπερβολικά έντονο μαύρο eyeliner και highlighter σε γαλάζιο τόνο.

μακιγιαζ φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

6. Bouffant χτενίσματα & smokey μάτια

Bouffant 60s χτενίσματα με ρετρό αέρα δημιούργησε ο Guido Palau για την φθινοπωρινή collection του Miu Miu. Το μακιγιάζ το οποίο επέλεξε να τα συνοδεύσουν είναι το σύγχρονο smokey eye και μάλιστα smudged, αντί για το κλασσικό eyeliner της εποχής εκείνης.

μακιγιαζ φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

7.  Φύλλα χρυσού

Η make up artist Diane Kendal έβαλε μερικά πραγματικά φύλλα χρυσού στα άνω βλέφαρά, μια εκθαμβωτική και εξαιρετικά κομψή όψη του heavy metal. Αφού ζωγράφισε το περίγραμμα των ματιών με μαύρο μολύβι, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι και κόλλα βλεφαρίδων, τοποθέτησε σποραδικά στο άνω βλέφαρο μικρά κομμάτια από φύλλα χρυσού.

ομορφιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

8. Passion red χείλη

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για βραδινή και κομψή εμφάνιση παρουσίασε ο Alexander McQueen και μάλιστα αν και λιτή κρύβει μια πολυτέλεια που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν, εξαιρετικά φωτεινό, μπορεί να αλλάξει την όψη του προσώπου σύμφωνα με τον McQueen. Η στιλιζαρισμένη sleek πλεξούδα θα συμπληρώσει την εκλεπτυσμένη εμφάνιση σας.

ομορφιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

9. Messy buns & Λάμψη σε μάτια-ζυγωματικά

Σύμφωνα με τον Sam McKnight ο ακατάστατος κότσος που έχετε στο γυμναστήριο μπορεί να δείξει απίστευτα κομψός με το κατάλληλο μακιγιάζ. Ο make up artist Tom Pecheux συνδύασε αυτό το hairstyle με μια λαμπερή χάλκινη σκιά στα βλέφαρα των μοντέλων που απλώνεται μέχρι τα ζυγωματικά. Μία από τις πιο μαγικές εμφανίσεις στη πασαρέλα ήταν αυτή του chanel με τις φωτεινές χρυσές-χάλκινες σκιές γύρω απ’τα μάτια και τα ζυγωματικά που έκαναν το πρόσωπο να λάμπει.

ομορφιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019.

10. Athleisure ομορφιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

Η έκπληξη ήρθε από την τελευταία ημέρα της εβδομάδας μόδας, με το μοναδικό show του Vuitton. Τα μοντέλα έδειξαν γραφικά σχέδια στα μάτια με χρωματιστές σκιές. Και παρόλο που δεν υπήρχαν πανομοιότυπα σχέδια, όλα είχαν ένα αδιαμφισβήτητο σπορ στυλ.