Πλεξούδα «ψαροκόκαλο» με 4 απλά βήματα; Ναι!

Είναι λογικό τώρα που καλοκαιριάζει να έχεις διάθεση για να φτιάξεις πολλά και διαφορετικά χτενίσματα. Και ενώ το χειμώνα συμβιβαζόσουν με ένα απλό βούρτσισμα των μαλλιών, όσο ανοίγει ο καιρός, τόσους περισσότερους πειραματισμούς θέλεις να κάνεις με τα μαλλιά σου. Τι γίνεται, όμως, με εκείνο το ψαροκόκαλο που πάντα ήθελες να κάνεις αλλά ποτέ δε σου έβγαινε; Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσεις την κοτσίδα σου σε ένα άκρως επαγγελματικό χτένισμα με 4 μόλις βήματα.

  • Ξεκίνησε πιάνοντας τα μαλλιά σου σε ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια χώρισε την αλογοουρά σε δύο ίσες ενότητες ή απλά χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο ενότητες αν δεν σε ενδιαφέρει αν θα είναι ψηλή ή χαμηλή η αλογοουρά.
  • Πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών από την δεξιά εξωτερική πλευρά (από τις ενότητες που έφτιαξες) και πέρασε την επάνω ώστε να βρίσκεται μαζί με την αριστερή ενότητα από μέσα.
  • Επανέλαβε την ίδια κίνηση από την αριστερή πλευρά. Ανάλογα με το πόσο “χοντρή” θέλεις να είναι η πλέξη της μπορείς να παίρνεις και την ανάλογη ποσότητα μαλλιών. Συνέχισε να κάνεις την ίδια κίνηση μέχρι να φτάσεις περίπου λίγα εκατοστά πριν το τελείωμα των μαλλιών σου.
  • Σφράγισε το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι και έχεις έτοιμη την πιο sexy και ψηλή κοτσίδα ψαροκόκαλο.

queen.gr