Ανδρική μόδα χειμώνας 2019: Δείτε πρώτοι τα πιο stylish outfits

Εδώ θα βρείτε τις τάσεις στην ανδρική μόδα χειμώνας 2019, που εμφανίστηκαν στους διαδρόμους των Fashion shows. Πολλοί σχεδιαστές επικεντρώθηκαν στη φινέτσα, από τα δερμάτινα παλτό της Berluti μέχρι τα καλά double-breasted κοστούμια του Giorgio Armani.

Για την χειμερινή του συλλογή του Louis Vuitton, ο Kim Jones έφτιαξε safari jackets με πρακτικές τσέπες. Στην εκδήλωση της Undercover στη Φλωρεντία, τα πρωτοποριακά μπουφάν υποσχέθηκαν άνεση. Επιπλέον η Céline αποκάλυψε ότι ο νέος σχεδιαστής της για τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα θα είναι ο Hedi Slimane. ο άνδρας που ενσωμάτωσε το skinny κοστούμι στο Dior Homme.

ανδρική μόδα χειμώνας 2019

#1. Ανεπίσημο κοστούμι

Γνωρίστε τον ανεπίσημο κοστούμι του συμβουλίου που ανήκει στις σημαντικότερες τάσεις στην ανδρική μόδα χειμώνας 2019. Ένα ωραίο σακάκι με χαλαρό παντελόνι κάνει το outfit να μοιάζει ανεπίσημο. ανδρική μόδα χειμώνας 2019

#2. Κίτρινο χρώμα

Η διάθεση ήταν μάλλον ηλιόλουστη  καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα, με πολλούς σχεδιαστές να επιλέγουν τις εσπεριδοειδή αποχρώσεις, όπως το φωτεινό πουλόβερ του Valentin και το παλτό του Ivy League του Kenzo. Η εσωτερική κίτρινη επένδυση του Dior Homme, που περιπλανιόταν σαν γαρνιτούρα κοκτέιλ έδωσε χρώμα και ζωντάνια στην εβδομάδα μόδας.

ανδρική μόδα χειμώνας 2019

#3. Puffers σε φωτεινά χρώματα

Οι γκρίζες δύσκολες μέρες του χειμώνα, θα είναι λιγότερο μονοχρωματικές με τα έντονα χρώματα των puffers που κάνουν το μαύρο να φαίνεται απίστευτα βαρετό.

ανδρική μόδα χειμώνας 2019

#4. Ανατολικές επιρροές

Τα μεταξωτά υφάσματα και τα κεντήματα εμφανίστηκαν στην ανδρική μόδα χειμώνας 2019, καθώς οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από την κινεζική κουλτούρα. Οι Marni, Etro και Kenzo χειροκροτήθηκαν για τις συλλογές τους, όπου παρουσίασαν βαμβακερά σακάκια πλούσια σε κεντήματα, γυαλιστερά παντελόνια σε floral μοτίβα, μακριές ρόμπες κ.α.

ανδρική μόδα χειμώνας 2019

#5 All time classic Κοστούμι

Αν και τα πιο πολλά κοστούμια τείνουν να είναι casual, ορισμένοι σχεδιαστές εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα σε ένα σικάτο κλασσικό κοστούμι με γραβάτα. Ο Giorgio Armani, Ο Ralph Lauren’s, Hermes και Versace μοναδικοί στο είδος τους, απέδειξαν για ακόμα μία σεζόν ότι τα κοστούμια είναι ανδρική υπόθεση.

Ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Οι μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν

ανδρική μόδα χειμώνας 2019

#6. patches

Υπήρχαν πολλά πανωφόρια με εξωτερικά μπαλώματα που έβγαζαν μάτι. Τα μπαλώματα υπήρχαν στα μανίκια, στα γόνατα και σε άλλα σημεία τα οποία κάλυπταν μια μεγάλη επιφάνεια ρούχου. Το υλικό και το χρώμα τα έκαναν ακόμα πιο έντονα και ίσως ήταν αυτό που τελικά μας εντυπωσίασε και έγινε τάση.