Τάσεις στο χρώμα μαλλιών 2019. Ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει σε ποιο μήκος

Τα κοντά κουρέματα, τα Bob και lob είναι εξαιρετικά μοντέρνα και ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ celebs και VIPs. Το πιο κοινό μήκος είναι ακριβώς πάνω από την κλείδα και κάθε μήκος έχει τη δική του ξεχωριστή χρωματική πρόταση πάντα με βάση των τάσεων στο χρώμα μαλλιών 2019.

Οι τάσεις στο χρώμα μαλλιών 2019

Κοντά μαλλιά: λευκό, έντονα παστέλ

Οι κορυφαίοι hairstylists και fashionistas προτιμούν τα ακραία χρώματα και extreme κουρέματα μαλλιών, πρώτον, επειδή ένα τέτοιο χρώμα προσθέτει ένα πιο μοντέρνο touch, και δεύτερον, επειδή τα pixie haircuts δείχνουν εντυπωσιακά σε εκκεντρικά χρώματα μαλλιών.
Τα χρώματα των μαλλιών που συνδυάζονται με τα pixie κουρέματα είναι: λευκό (πλατινέ) και έντονα χρώματα όπως ροζ και ροδακινί χρώματα.

 χρώμα μαλλιών 2019

 χρώμα μαλλιών 2019Τάσεις χρώματος μαλλιών 2019.

Χτενίσματα μεσαίου μήκους: αποχρώσεις του γκρι και ροζ ή μπλε

Τα μαλλιά με μεσαίο μήκος απαιτούν προσεκτική προσέγγιση στα χρώματα των μαλλιών. Πρώτον, επειδή ένα έντονο χρώμα έχει ισχυρότερη επίδραση, και δεύτερον, επειδή θέλετε να κρατήσετε τα μαλλιά σας όμορφα. Για ένα εντυπωσιακό χρώμα τα μαλλιά πρέπει πρώτα να αποχρωματιστούν. Οι περισσότεροι fashionistas προτιμούν τα χρώματα με γκρι λάμψη, σαμπανί ή παστέλ. Με τις ημιμόνιμες βαφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους.

 χρώμα μαλλιών 2019

Δείτε αναλυτικά όλες οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών

 χρώμα μαλλιών 2019

 χρώμα μαλλιών 2019

Μακριά μαλλιά: Φυσικά χρώματα μαλλιών

Τα μακριά μαλλιά συνήθως συνοδεύονται από φυσικά χρώματα μαλλιών και σύμφωνα με τις τάσεις τα χρώματα των μαλλιών είναι πολύ φυσικά για την επόμενη σεζόν. Ζεστές ξανθιές αποχρώσεις, χρώματα του μελιού, όμορφα σκούρα και μαύρα χρώματα.

 χρώμα μαλλιών 2019

 χρώμα μαλλιών 2019