Τι αλλάζει στο χρώμα των μαλλιών με τεχνική Μπαλαγιάζ το 2021!

Μπαλαγιάζ 2021

Ενώ το μπαλαγιάζ κυριαρχεί τα τελαυταία χρόνια ως η Νο 1 τεχνική βαφής μαλλιών, αυτό δε σημαίνει πως το αποτέλεσμα δεν ακολουθεί τις τάσεις. Αν είσαι “νέα” στην τεχνική του μπαλαγιάζ, μπορείς να δεις με λεπτομέρεια τι ακριβώς σημαίνει εδώ .

Περάσαμε αρκετά χρόνια με το αγαπημένο μας μπαλαγιάζ στα μαλλιά μας, η κάθε μία μας με διαφορετικές αποχρώσεις και αντιθέσεις από τη ρίζα έως την άκρη. Όμως, αυτό που έχω να σας πω αυτή τη φορά μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο μπαλαγιάζ που έχει περάσει από τις τάσεις… αλλά και από τα δικά μου μαλλιά. Ναι! είμαι από τις πρώτες που δοκίμασαν αυτή την τεχνική στα μαλλιά και παραμένω fan του μπαλαγιάζ καθώς δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και μειώνει τις επισκέψεις στο κομμωτήριο για βαφή – που το βρίσκω αφάνταστα κουραστικό και χρονοβόρο. Εδώ μπορείς να δεις πως συντηρώ το μπαλαγιάζ στα μαλλιά μου για να μην κιτρινίζουν.

Έχοντας αναφέρει όλα αυτά είναι ώρα να δούμε…

Τι αλλάζει στο μπαλαγιάζ trend το 2021.

#1. Η αντίθεση μεταξύ ρίζας και άκρης μειώνεται

Η ρίζα των μαλλιών με το πιο ανοιχτό χρώμα στο οποίο έχει εφαρμοστεί το μπαλαγιάζ έχουν πολύ μικρότερη διαφορά, 1-3 τόνους. Αυτό κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο φυσικό και δίνει στα μαλλιά μια ζωντάνια. Ακόμη, αποφεύγεται έτσι το πολύ ξάνοιγμα των μαλλιών, άρα λιγότερο επιβλαβές για την τρίχα. Σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με βαφή αντί του ντεκαπάζ. Όσο μικρότερη η αντίθεση τόσο πιο επιτυχημένο το αποτέλεσμα στο μπαλαγιάζ για το 2021.

#2. Συνδυάζουμε την τεχνική του μπαλαγιάζ με ανταύγειες

α) για να μειώσουμε τη διαφορά της αντίθεσης από τη ρίζα έως την άκρη και β) για να φωτίσουμε το πρόσωπο (δημιουργώντας ξάνοιγμα με ανταύγεια στο μπροστινό μέρος των μαλλιών όπως στις φωτό παρακάτω).

Στις προηγούμενες τάσεις, το σκούρο χρώμα της ρίζας έφτανε έως το ύψος των ματιών. Έτσι, το αποτέλεσμα ήταν πιο bold & aggressive (επιθετικό). Συνδυάζοντας αντάυγειες στο πάνω μέρος (κοντά στη ρίζα), με την τεχνική μπαλαγιάζ που ήδη υπάρχει στα μαλλιά μας, επιτυγχάνουμε ένα αψεγάδιαστο φυσικό αποτέλεσμα που φωτίζει το πρόσωπο και μας κάνει πιο δροσερές.

Τάσεις στο Μπαλαγιάζ 2021

Μπορείς να δεις μερικές φωτογραφίες ώστε να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου την επόμενη φορά μου θα ανανεώσεις το μπαλαγιάζ σου.

Μπαλαγιάζ 2021Ιδέες Μπαλαγιάζ 2021τάσεις χρώμα μαλλιών 2021χρώματα μαλλιών 2021τάσεις χρώματα μαλλιών μπαλαγιάζ