Οι 5 κορυφαίες τάσεις Ομορφιάς Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

τασεις ομορφιάς 2021 καλοκαίρι

Ενώ πολλές από εμάς έχουμε αλλάξει τη ρουτίνα του μακιγιάζ μας για ένα πιο μινιμαλιστικό look, οι τάσεις ομορφιάς από τα runways Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 μπορoύν να προσφέρουν όλη την έμπνευση που χρειαζόμασταν για να ανοίξουμε ξανά τα τσαντάκια του makeup. Οι τάσεις ομορφιάς της άνοιξης / καλοκαιριού 2021 περιλαμβάνουν από την έντονη σκιά της δεκαετίας του ’80 και τα μάτια με κοχλ έως εξαιρετικά ελάχιστο μακιγιάζ – no makeup makeup– και μαλλιά με wet look. Είτε είστε ειδικός στην ομορφιά είτε θεωρείτε τον εαυτό σας περισσότερο αρχάριο, υπάρχει μια τάση ομορφιάς για όλους αυτή τη σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Τα πιο στιλάτα hairstyles του 2021 άνοιξη/καλοκαίρι

10 υπέροχα makeup trends για την άνοιξη 2021

#1. The Wet Look

Clockwise from top left: Acne Studios, Versace, Sportmax, Chloé.

Χωρίς χρόνο για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας; Ευτυχώς, το wet look είναι μια από τις ευκολότερες τάσεις ομορφιάς Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 για αναδημιουργία. Για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στα Acne Studios και Chloé, όπου τα μαλλιά των μοντέλων χτενίστηκαν πίσω με ζελέ για μια εμφάνιση λες και βγήκες από τη θάλασσα.

#2. Gothic Liner

Clockwise from top left: Chloé, Giambattista Valli, Chanel, Dior.

Ένα kohl eyeliner είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτήν την τάση ομορφιάς. Ενώ μια τολμηρή γραμμή σε όλο το μάτι θα έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, το smoky eye à la Chanel προσθέτει ακριβώς τη σωστή ποσότητα γοτθικής αίσθησης.

#3. Sculpted Hair

Clockwise from top left: Miu Miu, Giorgio Armani, Dries van Noten, Valentino.

Τα γλυπτά κουάφ ήταν όλη η υπόθεση στους διαδρόμους μόδας άνοιξη / καλοκαίρι 2021. Από τα περίπλοκα finger waves στοyw Valentino και Dries van Noten έως τα πλαϊνά μέρη του Miu Miu, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να περάσετε μερικά επιπλέον λεπτά μπροστά στον καθρέφτη για ένα στυλ που σίγουρα θα γυρίσει τα κεφάλια.

#4. ’80s Bright

from top left: Bora Aksu, Zero + Maria Cornejo, Christopher John Rogers, Tom Ford.

Μακιγιάζ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 80 είναι εδώ για να μείνει, όπως αποδεικνύεται από την εμφάνιση ομορφιάς στους διαδρόμους μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε ένα έντονο βασιλικό μπλε μάτι ή διάχυτο φούξια στα χείλη, αυτή η τάση αφορά το να ξεχωρίζετε στο πλήθος.

#5. All Natural

Clockwise from top left: Alberta Ferretti, Paco Rabanne, Jacquemus, Jason Wu.

Ίσως η ευκολότερη τάση ομορφιάς Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 για να απογειωθεί το minimal look σας. Τα μοντέλα των Alberta Ferretti, Paco Rabanne, Jacquemus και Jason Wu περπάτησαν στα runways με ελάχιστο μακιγιάζ και φυσικό Look στα μαλλιά, αποδεικνύοντας ότι το less is more.