Τι να φορέσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022

Ιδέες να φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ημέρες για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, είτε πρόκειται για ένα δοκιμαστικό πρώτο ραντεβού για καφέ με ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον είτε για μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο με τον μακροχρόνιο φίλο σας. Κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου, αμέτρητα ερωτευμένα ζευγάρια συρρέουν σε κινηματογραφικές αίθουσες, φανταχτερά εστιατόρια, παγωτατζίδικα και πολλά άλλα με την ελπίδα να γιορτάσουν την ημέρα αγάπης με έναν ιδιαίτερο τρόπο με το άτομο που αγαπούν περισσότερο.

Όσον αφορά τις επιλογές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Κάποια ζευγάρια προσπαθούν να γίνουν δημιουργικά προγραμματίζοντας μοναδικές, αξέχαστες εξόδους, ενώ άλλα επιλέγουν να απολαύσουν τον κλασικό, διαχρονικό συνδυασμό δείπνου και ταινίας. Ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, το να καταλάβετε πώς να ντυθείτε για ένα ραντεβού V-Day μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό. Αν είστε όπως οι περισσότερες γυναίκες με στυλ, θέλετε η εμφάνισή σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή προς τιμήν της γιορτής. Μέσα από αυτήν την ανάρτηση βρείτε έμπνευση για το τι να φορέσετε σε κάθε περίπτωση ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – και ίσως πάρετε και μερικές νέες ιδέες για ραντεβού.

1. Για δείπνο και ταινία

Το δείπνο και μια ταινία είναι ένα κλασικό ραντεβού V-Day που συμπληρώνεται από ένα κλασικό, αριστοκρατικό ντύσιμο. Δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα φόρεμα με ντελικάτα κοσμήματα και μποτάκια με μπλοκ τακούνι για μια διαχρονική, θηλυκή εμφάνιση που επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ανέμελης και επίσημης.

Σε μια πιο τυπική περίπτωση, αλλάξτε τα μποτάκια σας με απλές γόβες στιλέτο και αντικαταστήστε τη ζακέτα σας με ένα μακρύ παλτό.

Τι να φορέσετε του Αγίου Βαλεντίνου 2022

via: ZARA

2. Ραντεβού για Brunch και καφέ

Οι καθημερινές ημερομηνίες του Αγίου Βαλεντίνου σε μια καφετέρια ή έξω για παγωτό εγγυώνται μια εμφάνιση που είναι χαριτωμένη, κομψή και απλή.

Βάλτε ένα χαλαρό φόρεμα πάνω από ένα καλσόν και combat μποτάκια. Προσθέστε ένα cropped φουσκωτό μπουφάν για να κρατηθείτε ζεστές ή ένα απλό σακάκι σε ίσια γραμμή και να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο look. Ή, συνδυάστε στενό τζιν παντελόνι με ένα cropped top. Ολοκληρώστε το ντύσιμό σας με μια χαλαρή πλεκτή ζακέτα που προσθέτει αβίαστο στυλ στην εμφάνισή σας.

VIA

via

3. Στο σπίτι

Μερικά από τα πιο ρομαντικά ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πραγματοποιούνται από την άνεση του σπιτιού σας σε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών ή βλέποντας μαζί τις αγαπημένες σας ταινίες.

Αν θα περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι, προτιμήστε μια σέξι αλλά εξαιρετικά χαλαρή εμφάνιση. Δέστε τα μαλλιά σας πάνω ή αφήστε τα κάτω εντελώς φυσικά. Κρατήστε το μακιγιάζ σας πολύ βασικό. Όσο για τα ρούχα σας, επιλέξτε ένα κολάν και ένα στενό cropped πουλόβερ ή ζιβάγκο.

via

4. Ρομαντικό Δείπνο και σε πάρτι

Η απλότητα είναι το κλειδί για να δημιουργήσετε μια εμφάνιση για ένα ρομαντικό ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που σας κάνει να νιώθετε σέξι, αλλά όχι υπερβολική ή ακατάλληλη. Μειώστε το χρωματικό σας συνδυασμό σε ένα ουδέτερο και ένα πιο φωτεινό χρώμα – το μαύρο και το κόκκινο ταιριάζουν στο V-Day. Δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα μακρύ ή midi φόρεμα με ψηλές μαύρες γόβες και ένα απλό μαύρο clutch.

5. Έξω στην πόλη

Αν πηγαίνετε στο κέντρο της πόλης για να κάνετε barhop ή να πάτε για ψώνια, θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια εμφάνιση V-Day που είναι ταυτόχρονα σέξι και άνετη.

Αποφύγετε να φοράτε τακούνια, καθώς απαιτείται κάποιο περπάτημα για ραντεβού στο κέντρο της πόλης. Προτιμήστε τα αγαπημένα σας sneakers η ίσια μποτάκια. Εάν φορέσετε φόρεμα, βεβαιωθείτε ότι είναι ένα στυλ που είναι κάπως χαλαρό και επιτρέπει αρκετή κινητικότητα σε περίπτωση που η νύχτα σας στην πόλη σας οδηγήσει σε χορό ή περισσότερο περπάτημα από ό,τι περιμένατε.

6. Στα χιόνια ή εκτός πόλης

Δοκιμάστε να συνδυάσετε οτιδήποτε άνετο με το φουσκωτό μπουφάν σας αν πάτε στα χιόνια. Αν απλά είστε έξω από την πόλη και επισκεφτείτε μια επαρχία, μείνετε στο χαλαρό, άνετο θηλυκό στυλ.

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχουν τόσες επιλογές ρούχων όσες και δημιουργικές επιλογές ραντεβού – δηλαδή πολλές. Κάθε διαφορετική ημερομηνία V-Day έχει έναν ελαφρώς διαφορετικό ενδυματολογικό κώδικα, οπότε το να αποφασίσετε τι θα φορέσετε στο δικό σας μπορεί να είναι κατανοητά δύσκολο. Καθώς πλησιάζει η 14η Φεβρουαρίου, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να ταιριάξετε το επερχόμενο ραντεβού σας με το ιδανικό ντύσιμο που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και με αυτοπεποίθηση και θα κάνει τον ξεχωριστό σας άνθρωπο να σας ερωτευτεί ξανά.

via

via

7. Για ποτό μετά τη δουλειά (Happy hour)

Όταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει σε εργάσιμη ημέρα, το καλύτερο πλάνο παιχνιδιού για το βραδινό ραντεβού είναι μια χαρούμενη ώρα για ποτό. Για την περίσταση, επιλέξτε μια μίντι φούστα από συνθετικό δέρμα σε γραμμή Α με μπλουζάκι vintage και ένα blazer . Και αν οι γόβες δεν είναι του στυλ σου, να τις ανταλλάξεις με αθλητικά παπούτσια ή τα αγαπημένα σου combat μποτάκια.

via