Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων;

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Drive Hellas

Χρειάζεστε αυτοκίνητο στις διακοπές ή σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, αλλά δεν θέλετε να πάρετε το δικό σας; Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι η λύση που ψάχνετε! Πως όμως θα κάνετε την σωστή επιλογή και στην πιο οικονομική τιμή;

Αποφύγετε τις παγίδες κατά την κράτηση

Πριν κάνετε την κράτηση, πρέπει να έχετε μελετήσει όλους του όρους που ισχύουν για την χώρα σας. Ζητήστε διευκρινίσεις αν κάτι σας φαίνεται ύποπτο ή παράλογο για να μπορέσετε να κάνετε την κράτηση, χωρίς διλήμματα.

Σε όλα τα γραφεία ενοικίασης θα βρείτε οχήματα για διάφορες κατηγορίες (π.χ. van) ενώ μπορείτε να ζητήσετε και επιπλέον υπηρεσίες, όπως μετακίνηση και συνοδεία σε συνέδρια, ημερίδες κ.α.

Τι σημαντικό πρέπει να γνωρίζετε;

  1. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την ενοικίαση είναι τα 21 χρόνια ή 23 χρόνια. Η ηλικία εξαρτάται από την πιστωτική κάρτα και την συμπλήρωση του ενός έτους από τότε που εκδόθηκε το δίπλωμα.
  2. Ως ελάχιστος χρόνος μίσθωσης θεωρούνται οι 24 ώρες και κάθε ενδεχόμενη καθυστέρηση μπορεί να χρεωθεί extra ανάλογα με την πολιτική που ακολουθεί η κάθε εταιρεία.
  3. Όλα τα πρόστιμα από τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. επιβαρύνουν την τσέπη του ενοικιαστή.
  4. Όσοι διαθέτουν πιστωτική κάρτα, δεν χρειάζεται να καταβάλλουν καμία χρηματική εγγύηση, σε αντίθεση με όσους μπορεί να πληρώνουν τοις μετρητοίς.
  5. Από την στιγμή που ένα όχημα παραλαμβάνεται σε κάποιο μέρος εκτός του γραφείου, π.χ. αεροδρόμιο, λιμάνι κ.τ.λ. τότε υπάρχει η πιθανότητα extra χρέωσης.