7 Makeup Trends Άνοιξη 2022 που θέλουμε να δοκιμάσουμε

Τάσεις Μακιγιάζ Άνοιξη 2022 Καλοκαίρι - TRENDS

Γνωρίζουμε ότι η άνοιξη είναι προ των πυλών—και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσετε διασκεδαστικά, φρέσκα ανοιξιάτικα μακιγιάζ. Χάρη στα fashion weeks άνοιξη/καλοκαίρι 2022, υπάρχουν ήδη πολλές φρέσκιες ιδέες μακιγιάζ για να ξεκινήσετε να παίζεται με τα πινέλα σας. Από την Anna Sui μέχρι τον Versace και τη Blumarine (ναι, η εταιρεία με πρώιμες εταιρίες επιστρέφει – και φέρνει μαζί της lip gloss), τα σόου των σχεδιαστών παρείχαν απίστευτη έμπνευση για το μακιγιάζ. Εδώ είναι τα 7 spring/summer makeup looks που πιστεύουμε ότι θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν.

7 Makeup Trends Άνοιξη 2022

#1. Statement Blush

Το ρουζ είναι συνήθως μια έμφαση, σμιλεύει τα ζυγωματικά και φωτίζει την επιδερμίδα. Αλλά στο Anna Sui, έγινε το επίκεντρο, εμφανίστηκε όχι μόνο στα μάγουλα αλλά και στους κροτάφους και στα μάτια.

Τα μοντέλα της Carolina Herrera φόρεσαν ένα έντονο χρώμα σε όλο το μάγουλο, αποδεικνύοντας ότι αυτή μπορεί να είναι απλώς η εποχή του ρουζ.

#2. The New Neons

Μοντέλα όπως η Quannah Chasinghorse παρουσίασαν δραματική, φθορίζουσα σκιά ματιών στο Prabal Gurung.

Εν τω μεταξύ, στο Versace, ο Pat McGrath δημιούργησε γατίσια μάτια, όπως φαίνεται εδώ στη Dua Lipa, η οποία άνοιξε και έκλεισε την παράσταση.

#3. Glossy Lips

Καθώς η αναζωπύρωση των αρχών της δεκαετίας του 2000 συνεχίζεται, το ίδιο συμβαίνει και με την επιστροφή του lip gloss, όπως φαίνεται στο Blumarine (το body glitter προαιρετικό).

Τα λαμπερά χείλη πρόσθεσαν μια glam πινελιά στο σπορ σόου Boss x Russell Athletic.

#4. Embellished Eyes

Ποιος χρειάζεται concealer όταν έχετε κρύσταλλα διάσπαρτα γύρω από τα μάτια σας, όπως φαίνεται στο Etro.

Το Rose gold foil, που εντοπίστηκε στην πασαρέλα της Simone Rocha στο Λονδίνο, είναι μια καλλιτεχνική ενημέρωση για τις τάσεις μακιγιάζ εμπνευσμένες από την Ευφορία της περασμένης σεζόν.

#5. Classic Red Lips

Στο Michael Kors, μια βουτιά από κατακόκκινο κραγιόν ξεχώριζε σε κατά τα άλλα γυμνά πρόσωπα.

Με τα μάτια των μοντέλων κρυμμένα πίσω από φουτουριστικές αποχρώσεις στο Saint Laurent, τα κόκκινα χείλη απέδειξαν για άλλη μια φορά γιατί είναι τόσο αποτελεσματικά.

#6. Perfect Match

Αν είστε από αυτές που συντονίζουν τη σκιά ματιών με το ντύσιμό σας, έχετε υποστήριξη πασαρέλας στον LaQuan Smith, ο οποίος ταίριαξε τέλεια το μακιγιάζ των μοντέλων με την εμφάνισή τους.

Εν τω μεταξύ στο show Dundas x Revolve, το μακιγιάζ ήταν μονόχρωμο από τον λαιμό και πάνω.

#7. Abstract Pastels

Μια μικρή ποπ από παστέλ σκιά πήγε πολύ στην παρουσίαση της Tanya Taylor.

Για το σόου του Paul & Joe, τα μοντέλα φορούσαν στροβιλισμένα, περίτεχνα σχέδια — αλλά μόνο στο ένα μάτι. Έμπνευση της σεζόν του φεστιβάλ, κανείς;