Αγόρια και κορίτσια στον ήλιο με γυναικεία μαγιό μπικίνι ή ολόσωμα αλλά και ανδρικά μαγιό με μοντέρνο στυλ

γυναικεία μαγιό 2022 και αντρικά

Είτε ονειρεύεστε να περάσετε το καλοκαίρι σας σε μία ξαπλώστρα ή πετσέτα εκεί που σκάει το κύμα, είτε μετράτε αντίστροφα για να κάνετε θαλάσσια σπορ που θα σας συναρπάσουν, τα μοναδικά ανδρικά και γυναικεία μαγιό, μπικίνι αλλά και ολόσωμα είναι η επώνυμη και ποιοτική πρόταση που θέλετε για να βγείτε στην πλαζ με στυλ!

Επειδή λοιπόν φέτος οι ζέστες άρχισαν από νωρίς, μην περιμένετε άλλο! Αποκτήστε σήμερα το τέλειο μαγιό και ξεχυθείτε στις παραλίες να απολαύσετε τις υπέροχες ελληνικές θάλασσες με ακαταμάχητο στυλ!

Δείτε στη συνέχεια τις καλύτερες προτάσεις σε γυναικεία μαγιό ολόσωμα, ή μπικίνι, αλλά και στυλάτα ανδρικά μαγιό, με επώνυμη υπογραφή.

Για εκείνη

Είσαι έτοιμη να απολαύσεις το καλοκαίρι με την πιο σικάτη και ξεχωριστή εμφάνιση στην παραλία; Τα εκπληκτικά γυναικεία μαγιό, φέρουν την υπογραφή του κορυφαίου ελληνικού οίκου εσωρούχων και η ποιότητά τους είναι ασυναγώνιστη.

Με διαφορετικά σχέδια και στυλ στο top και το bottom του μπικίνι, είναι ιδανικά για κάθε σωματότυπο και σας δίνουν πολλαπλές επιλογές για να τα ταιριάξετε με το προσωπικό σας γούστο. Τριγωνικά, μπουστάκια ή bralette για πάνω, σλιπ, μπόξερ ή με πλαϊνά δεσίματα για κάτω.

Αν ωστόσο προτιμάς την ασφάλεια και το στυλ του ολόσωμου μαγιού, συμφωνούμε μαζί σου απόλυτα!  Μονόχρωμα sexy και πολύχρωμα ολόσωμα σε μοναδικά σχέδια, με βολάν, animal print και εντυπωσιακά κοψίματα, τα γυναικεία μαγιό είναι αυτό που έψαχνες για να ξεχωρίσεις ποιοτικά!

Για εκείνον

Έκανες τόση προσπάθεια να διατηρήσεις ένα γυμνασμένο σώμα και χρειάζεσαι τα κατάλληλα ανδρικά μαγιό για να το αναδείξεις; Έουμε για σένα τις πιο ποιοτικές και στυλάτες επιλογές για να φορέσεις στην παραλία φέτος! Μαγιό σορτσάκια, κοντά ή και μέχρι το γόνατο, μονόχρωμα με έντονα φλούο χρώματα, ή εμπριμέ με απίθανα σχέδια, είναι η ιδανική επιλογή για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!