Κοντά Φορέματα για… Καυτές Βραδινές Εξόδους

φορέματα 2022

Τα κοντά φορέματα έχουν συνδυαστεί απόλυτα με καλοκαιρινές εξόδους σε κλαμπ και πάρτυ. Όχι άδικα φυσικά… διότι είναι οι πλέον ιδανικές επιλογές για να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση… εμφάνιση που σε αναδεικνύει! Ποιά είναι λοιπόν μερικά τέτοια φορέματα που μπορούν να σε κάνουν να τραβήξεις βλεμματα?

1) Φόρεμα Mini Λευκό

Ένα από τα κοντά φορέματα που σου δίνουν δυναμισμό, στυλ και sexy εμφάνιση. Δεν είναι το κλασικό κοντό φόρεμα που θα παρατηρήσεις γύρω σου, αλλά ένα φόρεμα που σου δίνει απίστευτη κομψότητα. Τονίζει σημεία του σώματος όπως τα πόδια και τους γλουτούς, ενώ μπορείς να απογειώσεις το outfit μαζί με ένα ιδιαίτερου χρώματος σακάκι, με ένα έντονο κραγιόν και τα μαλλιά προς τα πίσω.

2) Φόρεμα mini floral

Τα φλοράλ φορέματα από μόνα τους είναι η κυρίαρχη τάση φέτος. Αν τα συνδυάσεις και σε μίνι φορέματα, όπως το υπέροχο αυτό συνολάκι, η εμφάνιση σου θα είναι ακαταμάχητη. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για εξόδους σε πιο δροσερές βραδιές λόγω των μακριών μανικιών που έχει. Ο συνδυασμός φλοράλ, μίνι θα σου χαρίσουν απίστευτη αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση σου.

3) Φόρεμα Mini Printed Draped

Άκρως καλοκαιρινό χρώμα, σε μια άκρως καλαίσθητη επιλογή! Η mini printed τάση θα σε συνεπάρει και θα το επιλέγεις σε όλες τις εξόδους σου. Από τα φορέματα που μπορείς να τα συνδυάσεις με τα μαλλιά σου πιασμένα πίσω και με 2 υπέροχα σκουλαρίκια. Με έντονο μακιγιάζ θα έχεις καταφέρει την απόλυτη θηλυκή εμφάνιση.

4) Φόρεμα Mini Saten

Από μόνο του χρειάζεται πολύ λίγα πράγματα για να κάνει έναν ωραίο συνδυασμό, καθώς είναι κομψοτέχνημα. Θέλει προσοχή στα χρώματα με τα οποία θα το συνδυάσεις, ενώ στα κοσμήματα, θα πρέπει να έχεις σίγουρα στο μυαλό σου ασημί επιλογές. Το δέσιμο, το κόψιμο και τα μανίκια φανερώνουν ότι είναι μια από τα φορέματα που δεσπόζουν στο πάνω πάνω ράφι!