Τροχός νυχιών & αερογράφος: Οι top επιλογές για μανικιούρ στο σπίτι!

Η φροντίδα αλλά και η περιποίηση των νυχιών είναι μια ευχάριστη και αναζωογονητική διαδικασία για όλες τις γυναίκες. Πλέον, αν θέλεις να έχεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ σου επαγγελματικό αποτέλεσμα, μπορείς εύκολα να το πετύχεις στο σπίτι με τα κατάλληλα tools.

Τροχός Μανικιούρ

Ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από το beauty βαλιτσάκι σου είναι ο τροχός νυχιών, που δίνει εύκολα και γρήγορα το ιδανικό σχήμα στα νύχια και απομακρύνει με μια κίνηση τα επωνύχια. Οι επαγγελματικοί τροχοί νυχιών αποτελούν το must have προϊόν για να προετοιμάσεις τη διαδικασία του μανικιούρ και του πεντικιούρ, πριν την τοποθέτηση χρώματος.

Μια δημοφιλής επιλογή είναι το nail drill JMD-303, που δουλεύει με 0-35000 στροφές το λεπτό! Ο ίδιος διαθέτει δεξιόστροφη και αριστερόστροφη λειτουργία αλλά και πεντάλ ποδιών για μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση.

Ο συγκεκριμένος τροχός λειτουργεί αθόρυβα, χωρίς ενοχλητικούς κραδασμούς και διαθέτει ένδειξη υπερφόρτωσης, ώστε να μπορείς να ελέγξεις με ασφάλεια τη χρήση του. Εύκαμπτο καλώδιο, βάση για στυλό, κασετίνα με φρέζες και τροχολιθάκια, συνθέτουν ένα τέλειο επαγγελματικό πακέτο για νύχια περιποιημένα και για μανικιούρ και πεντικιούρ  στο σπίτι, με αποτελέσματα που θα σε ξετρελάνουν.

Αερογράφοι Νυχιών

Αν είσαι επαγγελματίας, οι αερογράφοι νυχιών θα σου λύσουν τα χέρια. Το συγκεκριμένο εργαλείο σου δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσεις το χρώμα στα νύχια με τον πιο εύκολο τρόπο. Είναι το μηχάνημα που διανέμει μέσω ψεκασμού το χρώμα πάνω στο νύχι με ένα απλό πέρασμα.

Οι αερογράφοι ενδείκνυνται και για διακόσμηση στα νύχια αλλά και για το μακιγιάζ, χαρίζοντας ασύγκριτη ποιότητα στο αποτέλεσμα. Ανακάλυψε μια εξαιρετική σειρά σε αερογράφους για νύχια, με επαγγελματικό πιστόλι βαφής αλλά και απόλυτη ασφάλεια στη χρήση, είτε είσαι επαγγελματίας, είτε είσαι ερασιτέχνης.