Καλοκαιρινά ριχτάρια πολυτελείας πολυθρόνας και για καναπέδες – Ντύστε το σπίτι σας με επώνυμα brands

Καλοκαιρινά ριχτάρια καναπέ

Τι είναι αυτό που κάνει το σπίτι σας να ξεχωρίζει για τη μοναδική του αισθητική; Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι είναι τα έπιπλα, όμως η πραγματικότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, οι προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες που πλαισιώνουν το χώρο σας, όπως για παράδειγμα τα ριχτάρια πολυτελείας πολυθρόνας ή και για καναπέδες, μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν ακόμη και τα πιο απλά έπιπλα, μετατρέποντας το σαλόνι σας σε ένα μικρό παλάτι.

Αν μάλιστα επενδύσετε σε επώνυμα ριχτάρια Dos Home, ριχτάρια Lino και Anna Riska, τότε μπορείτε να εξασφαλίσετε κορυφαία ποιότητα με υψηλή αντοχή στην καθημερινή χρήση και ανθεκτικότητα στη φθορά, ώστε να φαίνονται πολυτελή και σαν καινούργια για ακόμη περισσότερο καιρό.

Δείτε στη συνέχεια τα επώνυμα top sellers και δημιουργήστε τις πιο μοντέρνες συνθέσεις!

Τα βλέπουμε όλα ροζ

Το καλοκαίρι είναι εποχή για να τολμήσετε πιο έντονα και φωτεινά χρώματα στο σπίτι σας. Έτσι τα καλοκαιρινά ριχτάρια πολυτελείας σας παρέχουν πρωτότυπες λύσεις σε funky αποχρώσεις και επώνυμα brands που θα λατρέψετε.

Η Das Home με παράδοση στο χώρο των λευκών ειδών, είναι ένα από τα ονόματα που εμπιστεύεστε όταν σκέφτεστε να «ντύσετε» το σπίτι σας. Από την εκπληκτική ποικιλία και τα μοναδικά στυλ στα ριχτάρια Das Home ξεχωρίσαμε το ριγέ εκρού / σομόν με κρόσια και δροσερό jacquard ύφασμα με σύνθεση 100% βαμβάκι, που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό για καθημερινή χρήση.

Σε διπλό ταμπλό

Τι καλύτερο από ένα ριχτάρι Lino; Μα φυσικά δύο ριχτάρια Lino! Τα πιο δημοφιλή ριχτάρια πολυτελείας πολυθρόνας και για καναπέδες σας παρουσιάζουν τα καλοκαιρινά τους κομμάτια και μάλιστα διπλής όψης! Το εντυπωσιακό Kasandra Black με λεπτό σχέδιο στη βάση του, δίνει ένα στυλάτο και elegant αποτέλεσμα στο σαλόνι σας, ενώ διαθέτει ανθεκτική υφή διπλής όψης για να το χρησιμοποιήσετε και από τις 2 πλευρές.

Κλασικό και αγαπημένο

Στα καλοκαιρινά ριχτάρια πολυτελείας κυριαρχεί επίσης το άσπρο χρώμα, έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που το ριχτάρι Ivory της Anna Riska είναι από τα top sellers της σεζόν. Με διακρτικό σχέδιο και βάση στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, αλλά και ύφανση από βαμβάκι για υψηλή ανθεκτικότητα, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για το σαλόνι σας φέτος το καλοκαίρι.