Το απόλυτο unisex κόσμημα: Σταυροί ανδρικοί και γυναικείοι οικονομικοί για κάθε περίσταση

must have κόσμημα 2022

Σύμβολο της πίστης, ή απλά ένα μοδάτο και ευκολοφόρετο κόσμημα που ταιριάζει σε κάθε στυλ ντυσίματος; Για όποιον λόγο κι αν τους επιλέγει ο καθένας, οι σταυροί είναι ξεκάθαρα trend τα τελευταία χρόνια, με όλο και περισσότερους celebrities αλλά και καθημερινούς ανθρώπους να τους επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους ή ως δώρα σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από τον 50 Cent μέχρι τον Kanye West μέχρι και πολλούς Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, οι σταυροί για άνδρες φοριούνται πολύ και ειδικά οι ανδρικοί ατσάλινοι σταυροί, λανσάρονται ακόμη περισσότερο στη σύγχρονη μόδα, αγκαλιάζοντας το καθημερινό αλλά και το επίσημο λουκ.

Δεν είναι όμως οι ανδρικοί σταυροί μόνο, αφού σε μικρότερο μέγεθος και πιο elegant στυλ, οικονομικοί γυναικείοι σταυροί σας περιμένουν!

Για εκείνον

Σταυροί ανδρικού υπάρχουν παντού και φοριούνται παντού, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, οι σταυροί για άνδρες έχουν αναδειχθεί στο πιο must have ανδρικό κόσμημα του φετινού καλοκαιριού και όχι άδικα αφού ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα.

Ειδικά οι ατσάλινοι ανδρικοί σταυροί, μπορούν να συνδυαστούν με επίσημο ή και πιο casual στυλ και να σας ακολουθήσουν στην παραλία, στον πρωινό καφέ, στο μπαράκι και στη βόλτα, ταιριάζοντας απόλυτα με κάθε ντύσιμο που θα επιλέξετε.

Οι πιο κομψοί σταυροί για άνδρες σε μεγάλη ποικιλία από σχέδια και μεγέθη, για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ.

Για εκείνη

Σταυροί γυναικείοι, το πιο κλασικό κόσμημα που κάθε γυναίκα φοράει. Είτε τον έχετε από τη βάπτισή σας, είτε θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο τώρα με διαφορετικό και πιο μοντέρνο στυλ, για να τον αντικαταστήσετε, οι επιλογές είναι αμέτρητες και οι τιμές πραγματικά προσιτές.