25 καλοκαιρινά σύνολα που θα ζηλέψεις

Μπήκε το καλοκαίρι και τα δροσερά σύνολα έχουν την τιμητική τους. Αέρινα φορέματα, καυτά σορτσάκια και φούστες σε όλα τα μήκη δημιουργούν υπέροχα καλοκαιρινά σύνολα!

 Ιδέες για καλοκαιρινά σύνολα:

Τα φορέματα αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές για τις καλοκαιρινές σας βόλτες στην θάλασσα, αλλά και στην πόλη. Είναι δροσερά, άκρως θηλυκά και κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Αποτελούν από μόνα τους ένα ολόκληρο σύνολο, γεγονός που τα καθιστά πολύ ευκολοφόρετα. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε με τι θα το συνδυάσετε. Επιλέξτε απλά ένα υπέροχο σαγιοναράκι, μια πλατφόρμα ή ένα πέδιλο και είστε έτοιμη!

Επίσης, μια πολύ καλή ιδέα για καλοκαιρινά σύνολα είναι οι παντελόνες. Είναι αέρινες και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Για μια βόλτα στην παραλία συνδυάστε την παντελόνα σας με ένα τιραντάκι ή ένα απλό μπλουζάκι. Αν όμως θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο για καφεδάκι, μπορείτε να επιλέξετε ένα crop top ή μια εφαρμοστή μπλούζα. Τέλος, ανάλογα πάντα με την υφή της παντελόνας και της μπλούζας ή του top που θα επιλέξετε μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και υπέροχα καλοκαιρινά σύνολα για έναν γάμο ή μια επίσημη εμφάνιση.

Για τις πιο σέξι εμφανίσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε μια μίνι φούστα ή ένα σορτς. Πρόκειται για μια πολύ δροσερή επιλογή, ιδανική για κάθε ώρα και στιγμή. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια για να τα συνδυάσετε. Επειδή, λοιπόν, τόσο η μίνι φούστα, όσο και το σορτς αφήνει εκτεθειμένα στα μάτια όλων τα πόδια σας, προκειμένου να δείχνουν ψηλότερα και λεπτότερα θα πρέπει να επιλέξετε ένα nude πέδιλο ή σαγιοναράκι, έτσι ώστε να δείχνουν ενιαία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά είδη σορτς για κάθε σωματότυπο. Απλά βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και σας κολακεύει και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα. Φορέστε τα με απλά βαμβακερά τιραντάκια, t-shirt, αλλά και υπέροχα αέρινα top και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση.

Τέλος, μπορείτε να φορέσετε μια μακριά φούστα, βαμβακερή ή όχι και να την συνδυάσετε με υπέροχα crop top ή εφαρμοστά μπλουζάκια.

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (2)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (3)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (4)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (5)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (6)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (7)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (8)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (9)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (10)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (11)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (12)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (13)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (14)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (15)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (16)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (17)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (18)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (19)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (20)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (21)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (22)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (23)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (24)

Καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να δοκιμάσετε (25)