Τα 5 πράγματα που προσέχουν οι άλλοι στο look μας

Τα 5 στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα.

Σίγουρα όλες μας θέλουμε να εντυπωσιάζουμε με κάθε look που επιλέγουμε, ακόμα και τις μέρες που δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση για ευφάνταστους συνδυασμούς και εκκεντρικά σύνολα.

Ακόμα όμως και ένα απλό outfit μπορεί εύκολα να γίνει μαγνήτης για τα βλέμματα των γύρω μας και το μυστικό κρύβεται σε 5 σημεία κλειδιά που πάντα προσέχουν οι άλλοι επάνω μας.

Από το πώς μας «κάθονται» τα ρούχα ως προς την εφαρμογή μέχρι ένα πολύ μικρό τρικ που μπορεί να αλλάξει εντελώς ένα κομμάτι που φοράμε, δείτε τα 5 βασικά στοιχεία που τραβάνε το ενδιαφέρον και ξεκινήστε να ποντάρετε σε αυτά.

Το στοιχειώδες layering. Σας έχω ξαναπεί, ακόμα και ένα απλό λευκό πουκάμισο φορεμένο μέσα από το πουλόβερ ή το φούτερ μας είναι ικανό να κάνει τη διαφορά και να δώσει περισσότερο βάθος και δομή στο ντύσιμό μας.

Η τέλεια εφαρμογή. Συχνά τα όρια ανάμεσα σε oversized και απλά «φαρδύ» είναι λεπτά, όταν όμως μιλάμε για κομμάτια όπως ένα σακάκι, ένα jacket, ένα υφασμάτινο παντελόνι κτλ, το σωστό tailoring θα μας κάνει να τα αναδείξουμε στο maximum.

Το σωστό μήκος. Όπως είπαμε για την εφαρμογή που έχει κάθε κομμάτι, έτσι και τα παντελόνια ή οι φούστες μας πρέπει να τελειώνουν στο σωστό σημείο ανάλογα με το ύψος μας και τα παπούτσια που επιλέγουμε, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ κολακευτικό

Οι τσάντες που δείχνουν υπέρκομψες (χωρίς να είναι πανάκριβες). Πλέον στην αγορά μπορούμε να βρούμε ποιοτικά κομμάτια χωρίς να ξοδεύουμε μια περιουσία και είναι εκείνα που θα δώσουν στιλ ακόμα και σε ένα σύνολο με φόρμες και αθλητικά.

Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ. Μπορεί να είναι από ένα πολύ μικρό clutch που φοράτε περασμένο χιαστί μέχρι ένα σκουλαρίκι (ναι, ένα) που ακολουθεί την τάση των statement earrings που μπορούν να φορεθούν και μόνα τους.