Η τετάρτη και η παρασκευή είναι οι μέρες που συνήθως τρώμε όσπρια, χορταρικά και γενικά νηστίσιμα φαγητά. Αυτή η συνήθεια προέκυψε κυρίως για θρησκευτικούς λόγους και η αλήθεια είναι ότι έχει βολέψει ιδιαίτερα τις νοικοκυρές που δεν ξέρουν τι να μαγειρεύουν κάθε μέρα και έτσι τηρούν πιστά αυτήν την παράδοση.
Για δείτε μερικά κλασσικά φαγητά που μπορείτε να μαγειρέψετε τετάρτη και παρασκευή ή ακόμη και σε περιόδους νηστείας.
Φαγητά για Τετάρτη και Παρασκευή
#1. Ρεβυθάδα
δες εδώ τη συνταγή
#2. Φακόρυζο
δες εδώ τη συνταγή
#3. Πατάτες γιαχνί
δες εδώ τη συνταγή
#4. Γαρίδες με λαχανικά στο φούρνο
δες εδώ τη συνταγή
#5. Χταποδάκι με Κοφτό Μακαρονάκι
δες εδώ τη συνταγή
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..