Άντρες & ζώδια: Ποια βαριούνται πιο πολύ;

Ο καλός σου είναι αφηρημένος; Μήπως όποτε κι όταν επιστρέφει από τη δουλειά του, τρώει και πάει κατευθείαν στην τηλεόραση ή μήπως εκνευρίζεται μόλις τον ρωτάς τι έχει; Το κυριότερο απ’ όλα, από πότε έχετε να κάνετε σεξ;

Γεγονός είναι ότι οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και διαρκώς αυξάνονται, οπότε λογικό είναι οι σχέσεις, κατά καιρούς, να δοκιμάζονται. Όλα όμως έχουν ένα όριο. Αν παρατηρήσεις ότι τα φαινόμενα «σήψης και παρακμής» συνεχίζονται, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να παρέμβεις. Αν θέλεις να τη σώσεις!

Παρακάτω θα διαβάσεις τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της συμπεριφοράς των αντρών, που δηλώνουν ότι έχει τοποθετηθεί ήδη το προειδοποιητικό… κόκκινο σημαιάκι!

Κριός
Είναι δυνατόν ένας δραστήριος και γεμάτος ενέργεια Κριός να κάθεται στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και να κάνει συνεχώς ζάπινγκ; Ή μήπως σου φαίνεται φυσιολογικό να είναι καρφωμένος στον υπολογιστή και να χαζολογάει στο facebook; Αυτά είναι δείγματα ότι έχει χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον του και βαριέται και που ζει…

Ταύρος
Αν ο Ταύρος σύντροφός σου τρώει ό, τι βρει μπροστά του, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία, ντύνεται μηχανικά, απαντά με ένα ξερό «ναι» ή «όχι»και γενικά δεν του κάνει αίσθηση τίποτα, ακόμα κι οι απολαύσεις που μέχρι πρότινος χαιρόταν, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά.

Δίδυμοι
Φράσεις του τύπου «άσε με μόνο μου» ή «θέλω να σκεφτώ» είναι το λιγότερο περίεργες όταν εκστομίζονται από ένα επικοινωνιακό έως φλύαρο Δίδυμο που συζητούσε μαζί σου, ακόμα και το πιο ανούσιο θέμα. Να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο όταν κάθεται σε μια γωνία χαζεύοντας και αμίλητος.

Καρκίνος
Η έντονη κυκλοθυμία του σε συνδυασμό με προβλήματα του στομάχου εξαιτίας των άστατων χρονικά γευμάτων ή της κατανάλωσης πρόχειρων φαγητών είναι μια σοβαρή ένδειξη. Αυτό που θα πρέπει να σε κινητοποιήσει αμέσως είναι οι δικαιολογίες που βρίσκει για να μην επιστρέφει νωρίς σπίτι.

Λέων
Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι κάτι τρέχει με το Λέοντά σου. Κατ’ αρχήν, δεν έχει ζωντάνια, περιφέρεται σοβαρός και αμίλητος, θίγεται με το παραμικρό, παραμένει στην αφάνεια είτε είστε σπίτι είτε έξω και φοράει σκουρόχρωμα ρούχα, χωρίς κανένα αξεσουάρ.

Παρθένος
Αν δεις ότι ο συστηματικός και οργανωμένος σου Παρθένος αφαιρείται συχνά, ξεχνάει βασικές δουλειές κι υποχρεώσεις ή έχει γίνει άστατος και δεν δίνει δεκάρα για το αν όλα στο χώρο είναι τακτοποιημένα και αστραφτερά, να αρχίσεις να ανησυχείς.

Ζυγός
Σου φαίνεται φυσιολογικό ο γλυκός και φιλήσυχος Ζυγός σου να γίνει σατράπης; Να είναι εριστικός, αδιάλλακτος ή ασυμβίβαστος και να μη δέχεται κανενός την άποψη (τη δική σου περισσότερο), κάνοντας του κεφαλιού του; Ε, λοιπόν, εδώ κάτι βρωμάει.

Σκορπιός
Αν ο Σκορπιός σου δεν έχει κανένα ενδιαφέρον πλέον για το σεξ και αν το κάνει, το κάνει σαν αγγαρεία ενώ ταυτόχρονα έχει αρχίσει να σπαταλά χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριο, τότε κάπου μέσα του νιώθει ένα τεράστιο κενό που προσπαθεί να καλύψει κι εσύ πρέπει να δράσεις γρήγορα.

Τοξότης
Είναι πολύ περίεργο για ένα Τοξότη να παθαίνει εμμονή με τις λεπτομέρειες, να τρώγεται με το κάθε τι στο σπίτι που του φαίνεται στραβό και να κάνει μηχανικά όλα όσα έκανε στην καθημερινή του ζωή με χαρά. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι να έχει χάσει το χιούμορ του και να εκνευρίζεται με το πιο αθώο πείραγμα. Για πρόσεξε…

Αιγόκερως
Το ότι κάτι πάει στραβά με τον Αιγόκερω φαίνεται κατ’ αρχήν από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δουλειά του: καθυστερεί, χαζεύει και ψάχνεται πως θα λουφάρει. Μετά, αδιαφορεί παντελώς για το σπίτι, τις υποχρεώσεις και ξεχνάει υποσχέσεις που έχει δώσει. Αν, δε, προσπαθεί να σε πείσει να πας μόνος/η σου κάπου που πρέπει γιατί δεν έχει διάθεση είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Υδροχόος
Επειδή έτσι κι αλλιώς δεν είναι εκδηλωτικός συναισθηματικά ο Υδροχόος είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτείς να καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά στη σχέση σας. Νο 1 ένδειξη είναι ότι γίνεται πολύ εγωιστής σε σημείο εκνευριστικό και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο οι ανάγκες του. Το δεύτερο είναι ότι ξενυχτάει πολύ συχνά με την παλιοπαρέα (σταδιακά σταματά να σε βλέπει ως φίλο/η) αδιαφορώντας που θα πας εσύ και τι θα κάνεις.

Ιχθύες
Επιθετικός, είρωνας, προσβλητικός. Σίγουρα δεν είναι ο Ιχθύς σου αυτός ο άνθρωπος που με το παραμικρό εξεγείρεται, φεύγει και γυρνά αργά τη νύχτα μετανιωμένος (κι ίσως πιωμένος…). Η μετάλλαξή του πρέπει να σε βάλει σε μεγάλη ανησυχία.