Αποτρίχωση Laser Αλεξανδρίτη και θεραπεία ακμής στο καλύτερο δερματολογικό ιατρείο

Αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη

Ένας καλός δερματολόγος μπορεί να σας λύσει όλα τα δερματολογικά προβλήματα, σε όποια ηλικία κι αν είστε! Αν σκέφτεστε και εσείς όπως εκατομμύρια άλλες γυναίκες να ξεκινήσετε αποτρίχωση laser, είναι πολύ σημαντικό να μάθετε από το ειδικό όλα όσα θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τόσο τη διαδικασία και τα οφέλη της όσο και να λύσετε τις απορίες σας για το κόστος, ανάλογα με την περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε.

Αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη

Η αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη είναι πλέον δημοφιλής σε όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες με έντονο ή όχι πρόβλημα τριχοφυΐας.

Πονάει;

Στην πρώτη συνεδρία -που πονάει και περισσότερο- ο πόνος είναι ανεκτός. Πιο πολύ θα νιώσετε κάτι σαν ενόχληση, την οποία μπορείτε να αποφύγετε με τη χρήση κρέμας που έχει τον ρόλο ενός ελαφριού αναισθητικού δέρματος.

Το κέντρο Foreverlaser έχει στη διάθεσή του Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς, που σημαίνει ότι η ενόχληση στο δέρμα μειώνεται πολύ, φτάνοντας σε μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία.

Τιμή;

Δεν συμφέρει να ξεκινήσετε αποτρίχωση laser αν θέλετε να αποτριχώσετε μεμονωμένα μία περιοχή του σώματος. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν τριχοφυΐα σε όλο το σώμα, συνεπώς μπορούν να επιλέξουν πόδια, μπικίνι και μασχάλη μαζί με πολύ καλή έκπτωση αντί να πληρώσουν μεμονωμένα μία περιοχή σε τσουχτερή τιμή.

Θεραπεία ακμής

Η ακμή είναι μια ιδιαίτερη δερματική πάθηση που απαιτεί την άμεση αντιμετώπιση της για βέλτιστα αποτελέσματα. Αν η ακμή δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να αφήσει σημάδι στο πρόσωπο, ειδικά αν πρόκειται για κυστική ακμή, η οποία δίνει και τα πιο αντιαισθητικά σημάδια. Η θεραπεία ακμής έχει διαφορετικούς τρόπους εφαρμογής ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται. Οι ουλές ακμής εφόσον δημιουργηθούν μπορούν να αντιμετωπιστούν με laser. Οι ουλές μειώνονται σε βάθος και εξομαλύνεται το χρώμα τους. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο υγιής και λαμπερή. Ο αριθμός των συνεδριών για την καταπολέμηση της ακμής και των ουλών της, σχετίζεται με το πόσο χρόνιο είναι το πρόβλημα.

Μετά το laser το δέρμα θα παρουσιάσει παροδική ερυθρότητα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με τα χημικά peeling, με μεσοθεραπείες ακόμα και με έγχυση υαλουρονικού οξέος.

Οριστικό τέλος στην ακμή και την τριχοφυΐα! Δείτε εδώ περισσότερα!