Αυτά τα παπούτσια πρέπει να τα πετάξεις αμέσως

Αν θες να «οδηγηθείς» με στυλ στο 2018…

Με τα V-Νeck Shoes να κερδίζουν έδαφος σε ό,τι αφορά τα kitten heels και τις κλασικές γόβες να έρχονται πάλι στο προσκήνιο, υπάρχουν πολλά είδη παπουτσιών που θα μας απασχολήσουν το 2018 αλλά υπάρχουν και μερικά που πρέπει να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το 2017. Και αυτά τα πέντε στυλ υποδημάτων θα αναλύσουμε διεξοδικά στην παρακάτω γκάλερι.

Μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή σου να είχες φορέσει pumps με χοντρό πάτο (είναι πιο άνετα, όπως και να το κάνουμε) ή εκκεντρικά μποτάκια με γούνα, κρόσσια και φτερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις και φέτος. Μαζί με τα «New Year’s resolution» για τον καινούργιο χρόνο, βάλε στην λίστα σου πως πρέπει να απομακρύνεις και αυτά τα σχέδια από την γκαρνταρόμπα σου και προχώρα προς τον νέο χρόνο πιο στυλάτη από ποτέ!
best shoes street style 8

Παπούτσια με κρόσσια: Edgy από τη φύση τους, δεν μας στεναχωρεί, ούτε μας εκπλήσσει, το ότι δεν θα τα έχουμε «μαζί μας» και τη νέα χρονιά. Το αντίθετο θα λέγαμε.

Peep-Toe Shoes: Αυτό με τα δαχτυλάκια που φαίνονται μπροστά δεν ήταν και ποτέ το φόρτε μας. Ας τα καλύψουμε, λοιπόν, κορίτσια και ας συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Gladiators: Αν είχες πολύ λεπτές γάμπες ίσως είχαν ένα ενδιαφέρον στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Τον χειμώνα όμως θα έδειχνες σαν Russell Crowe στην ομώνυμη ταινία.

Platform Pumps: Φέτος θα είναι στη μόδα οι διαχρονικά, κομψές γόβες με λεπτούς πάτους και όχι αυτές με τη διπλή σόλα. Μπορεί να πόδια μας να «υποφέρουν» περισσότερο αλλά η αισθητική μας θα «κερδίσει πόντους».

Wedge-Heel Boots: Αν σας πούμε πως θα στεναχωρηθούμε που δεν θα ξαναδούμε αυτό το «μονοκόμματο» είδος τακουνιού, θα σας πούμε ψέματα και καθόλου δεν το θέλουμε.