Αυτό είναι το σωστό τζιν ανάλογα με το σώμα σου

Σίγουρα θα έχετε στη συλλογή σας παραπάνω από ένα τζιν παντελόνια. Και αυτό το φθινόπωρο που πλησιάζει το τζιν παντελόνι θα είναι το ρούχο που θα φορέσετε περισσότερο από οτιδήποτε, έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια μικρή «ανασκαφή» στη ντουλάπα σας και να βρείτε τα αγαπημένα σας jeans ή να βγείτε για shopping και να αποκτήσετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και το σώμα σας. Για να κάνετε λοιπόν την πιο σωστή επιλογή έχουμε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν.

1. Αν λοιπόν έχετε «κοιλίτσα» ο καλύτερος τρόπος για να την καμουφλάρετε είναι επιλέγοντας ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Τα mom jeans -όπως τα λέμε επειδή θυμίζουν αυτά που φορούσαν οι μαμάδες μας στα 1980s- είναι η καλύτερη επιλογή.

2. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν ιδιαίτερες καμπύλες, τότε η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι ένα super skinny παντελόνι. Έτσι θα αναδείξετε τις ήδη υπάρχουσες και το σώμα σας θα δείξει πολύ πιο θηλυκό.

3. Η μεσογειακή περιφέρεια από την άλλη δείχνει πολύ καλύτερα με ένα σχετικά χαμηλόμεσο παντελόνι. Μην το παρακάνετε γιατί και φέτος τα πολύ χαμηλόμεσα jeans θα δείχνουν παλιά, μιας και οι 1980s γραμμές είναι αυτές που επικρατούν. Η γραμμή καμπάνα επίσης θα δείξει τη σιλουέτα σας πολύ πιο ισορροπημένη, έτσι θα είστε και stylish και in fashion.

4. Το παντελόνι με μεγάλη καμπάνα είναι ιδανικό και για όλες εσάς που έχετε μεγάλο στήθος για τον ίδιο ακριβώς λόγο, το βάρος της σιλουέτας σας θα μοιραστεί και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ισορροπημένο.

5. Τέλος αν θέλετε να προσθέσετε ύψος τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα ψηλόμεσο, cigarette παντελόνι, όχι απαραίτητα πολύ στενό. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα παπούτσια και το look σας θα σας ενθουσιάσει.